מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה לכולכם!!!! -גל08/02/2009
אני שמחה שסוף סוף בני (דוד) החליט להצטרף אליכם לפורום ולא לקבל רק דרכי מידע.
הכי שמחתי על הצורה שקיבלתם אותו אליכם, חממתם לי את הלב ממש, בתקווה לבשורות טובות כמה שיותר למשפחת המיאסטניה באשר הם!
יום טוב ובריאות לכולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אי אפשר סתם להגיד משהו... -
עליסה08/02/2009שלום גל,
אין לי שם לכותרת, אבל רציתי להגיד לך, שיש לו מזל שיש לו אמא כמוך.
יש לי חברה שלבת שלה יש ציסטיק פיברוזיס, ומגיל צעיר היא הייתה ילדה מדהימה. למעשה אני הכרתי קודם את הילדה (כשהיא והבן שלי היו בני חמש לפני לא מעט שנים), והיא כל-כך הרשימה אותי, שרציתי להכיר את אמא שלה. (כי היה ברור לי שהיא צריכה להיות אדם מיוחד אם יש לה ילדה עם יכולת התמודדות כזאת).
נזכרנו בזה ביחד, עכשיו כשהיא הזמינה אותנו לחתונה שלה...
ואני יכולה להגיד לך, שהיא הייתה בין החברים שגיליתי שלא טעיתי בהם, כאשר חליתי. ( כמו שאת יודעת, כשאתה חולה, אתה מגלה מי החברים שלך באמת, ולמזלי היו לי הרבה כאלה, אבל גם בודדים שלא).
מהמעט ש "יצא" להכיר את הבן שלך, זה נראה שהוא ואת גם "שווים הכרה".
עליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליסה
-שלגיה14/02/2009אני מאושרת שאת כאן.
אני שואבת עידוד ונחמה מהדברים המופלאים שאת כותבת.
את מה שכתבת לי, על איך לא להרים ידיים, הדפסתי לי והדבקתי ביומן שלי,
כדי לחזור ולקרוא ולהתעודד.
תודה לאמא של גל
והמון תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלגיה / עליסה -
עליסה15/02/2009אני שמחה שאת מרגישה כך, וגם לי נחמד לקבל את התגובות שלך.
זה די הגיוני ששלגיה ועליסה שחיות ביחד בשמחה בדיסניוולרד (למרות שכל אחת באה במקור ממקום שונה לחלוטין), ימצאו שפה משותפת.
דרך אגב, קראתי פעם שכשוולט דיסני צייר את הגמדים-ההשראה שלו לישנוני הייתה חבר שלו שהיה חולה מיאסטניה. לא יודעת אם זה נכון או לא, אבל זה בהחלט נראה הגיוני, אם מסתכלים על הפטוזיס הדו-צדדי שלו.
האמת שהיה גם שלב שהרגשתי כמו שלגיה- כי צריך היה להיזהר ממכשפות עם תפוחים מורעלים, לסמוך על החברים האמיתיים-גם אם הם בסך הכל גמדים עם יכולות מוגבלות, ולקוות שיגיע בסוף הנסיך עם תרופת הפלא.
עליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-)
-שלגיה16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליסה -
גל16/02/2009כבר הגבתי לך משום מה התגובה לא התקבלה במערכת, תודה על המחמאות, אני משתדלת לתת לבני את כל כולי, בתקווה שתמיד יהיה לי את הכוח לדחוף אותו קדימה.
הרבה בריאות טובה, וימים טובים יותר לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)