למשה ולערן משה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה ולערן משה -
    מיכל ב.
    09/02/2009

שלום, מכיוון שאני חברת קופת חולים מכבי רציתי לדעת איך באפשרותי להגיע לד"ר קופרמן באופן פרטי. וכן, המלצתך כמו גם המלצתו של משה על ד"ר הלמן בהחלט הוכיחה את עצמה ולכן כדאי להמשיך ולדבוק בהמלצות.
    יש לי הרגשה בזמן האחרון שאני פשוט הולכת ומסתבכת עם עצמי ולכן החלטתי שאולי כדאי ללכת למשהיא שכבר מכירים בלי ניסיונות מיותרים.
    למשה, החומר על הלופוס שכתבת שהוא בדרך לא הגיע.

תודה על הכל, ומקווה לזמנים טובים יותר לכולם.
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למשה ולערן משה -

הוספת תגובה

• למיכל -

ערן משה
    09/02/2009

ראשית כל הקרדיט על ד"ר הלמן שלי היא, סתם לא משנה למי הקרדיט העיקר שטוב לך איתו כרופא.
    בנוגע לד"ר רופקמן אני אמור להיות אצלה ביום רביעי עם אימי, מקווה שלא אשכח ואשאל אותה כיצד ניתן להגיע אליה, אולי הקופה מאשרת את מרפאות ביה"ח השרון? לא חבל להוציא כסף על ביקור פרטי אם ניתן לחסוך זאת? בכל מקרה ברשותך אספר לה את סיפורך כפי שהצגת אותו כאן בפורום ונראה את תגובתה, ייתכן שתמליץ על ראומטולוג טוב במכבי, נראה בלי ספוקולציות, מקווה שבמשך יום ד' אחזור אלייך עם תשובה. את יכולה לשלוח לי כתזכורת SMS ביום ד' בשעה 09:00 לטלפון מס' 054-4261447, כך שאזכור על בטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו