מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה ולערן משה -מיכל ב.09/02/2009
שלום, מכיוון שאני חברת קופת חולים מכבי רציתי לדעת איך באפשרותי להגיע לד"ר קופרמן באופן פרטי. וכן, המלצתך כמו גם המלצתו של משה על ד"ר הלמן בהחלט הוכיחה את עצמה ולכן כדאי להמשיך ולדבוק בהמלצות.
יש לי הרגשה בזמן האחרון שאני פשוט הולכת ומסתבכת עם עצמי ולכן החלטתי שאולי כדאי ללכת למשהיא שכבר מכירים בלי ניסיונות מיותרים.
למשה, החומר על הלופוס שכתבת שהוא בדרך לא הגיע.
תודה על הכל, ומקווה לזמנים טובים יותר לכולם.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל -
ערן משה09/02/2009ראשית כל הקרדיט על ד"ר הלמן שלי היא, סתם לא משנה למי הקרדיט העיקר שטוב לך איתו כרופא.
בנוגע לד"ר רופקמן אני אמור להיות אצלה ביום רביעי עם אימי, מקווה שלא אשכח ואשאל אותה כיצד ניתן להגיע אליה, אולי הקופה מאשרת את מרפאות ביה"ח השרון? לא חבל להוציא כסף על ביקור פרטי אם ניתן לחסוך זאת? בכל מקרה ברשותך אספר לה את סיפורך כפי שהצגת אותו כאן בפורום ונראה את תגובתה, ייתכן שתמליץ על ראומטולוג טוב במכבי, נראה בלי ספוקולציות, מקווה שבמשך יום ד' אחזור אלייך עם תשובה. את יכולה לשלוח לי כתזכורת SMS ביום ד' בשעה 09:00 לטלפון מס' 054-4261447, כך שאזכור על בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)