היפנוזה רפואית -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה רפואית -
    יעל ש.
    10/02/2009

שלום לכולם,
    האם מישהו מכם ניסה טיפול בהיפנוזה רפואית?
    במידה וכן אשמח לשמוע,
    תודה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה רפואית -

הוספת תגובה

• היפנוזה רפואית -

עליסה
    10/02/2009

זה לא תחום המומחיות שלי, ולכן קשה לי לתת לך תשובה כללית, אבל אני יכולה לשתף אותך בהתנסות האישית שלי.

לפני כשנתיים כאשר התגובה שלי לIVIG, לא הייתה מספקת לדעת הנוירולוג שטיפל בי באותו הזמן, ומשום רצונו הכן לעזור לי, הוא הפנה אותי להיפנוזה.

בהתחלה זה היה מאוד נחמד. מה יכול להיות רע בישיבה נוחה על כורסא, ועשיית תרגילי הרפייה, כמו שהגננת הייתה עושה לנו בגן?

אבל אחרי כמה זמן, הבנתי שהיפנוזה גורמת לנו לראות את החוויות הטראומטיות שעברנו בצורה מאוד ברורה. ואם מי שעושה את ההיפנוזה לא ממש מבין מה שהוא עושה, ולא יודע לעצור בזמן, וגם לא יודע איך לעזור לנו לשכוח אותם שוב, זו יכולה להיות חוויה מאוד קשה.

אני הייתי זמן קצר אחרי אשפוז שבו הייתי בסכנת חיים עקב טיפול רפואי כושל. הדרך שלי להתמודד עם זה, הייתה פשוט לשכוח את זה. אבל, אחרי ההיפנוזה המופלאה, כבר לא יכולתי לעשות את זה יותר. היו לי כמה ימים שבהם הבנתי מה זאת " חרדה" .

מצאתי בסופו של דבר את הדרך להתמודד עם זה- עשיתי " הסכמים" עם מלאך המוות. וקיבלתי השראה מהספר " הקוסם מארץ עוץ" ( שבו כידוע הקוסם הבטיח לפתור את כל הבעייות, ובסופו של דבר הסתבר שהוא מקסם שווא, בדיוק כמו הטיפול המצויין בהיפנוזה שקיבלתי).

זה מאוד מפתה לקבל טפול בהיפנוזה. זה ללא ספק יותר נחמד מהרבה טיפולים אחרים. אבל, צריך לפחות להיות מודעים לכך שזה יכול גם להיות מסוכן ולגרום יותר נזק מתועלת. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התייחסותך לשאלתי -

יעל ש.
    11/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו