מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם רמות נמוכות של קריאטנין-שלגיה16/02/2009
ושל URIC ACID אופייניות למיאסטניה?
הרמות לא ברצפה, אבל בהחלט נמוכות מהנורמה, ושתיהן מעידות על מסת שריר נמוכה.
אשמח לשמוע איך הערכים האלה בבדיקות הדם שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות קריאטנין -
ערן משה16/02/2009שלגיה שלום
במיאסטניה לא אמורה להיות ירידה של מסת שריר ,אם כי אצל חולים שלא מגיעים לרמיסיה, באופן הגיוני, לפחות שלי, אם אתה לא מתפעל את השריר כמו אדם לא חולה אז מסת השריר שהייתה לך לפני התחלת והמשך התסמינים תרד, כמו מתאמן שמפסיק או מוריד את רמת האימונים. אין קשר לרמת הקריאטנין או חומצה אורית ומיאסטניה. לאנשים גדולים ושריריים יש קריאטנין גבוה מהנורמה וזה די תקין (מעט יותר) אך זה לא אומר שלאנשים רזים יש קריאטנין נמוך יותר, אין קורלציה ידועה ובעיקר תא למאיסטניה. בנוסף באם הינך נטלת תרופות כגון סטרואידים או ציקלוספורין רמת הקראטנין עלולה לעלות, יש עוד תרופות שעושות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, למדתי. עוד שאלה
-שלגיה16/02/2009אז מה עושים כדי להפסיק את הירידה במסת השריר?
הרי להתעמל אי אפשר,
אז מה כן??
אילו השלכות עלולות להיות לירידה העקבית הזו בשנים האחרונות במסת השריר שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסת שריר -
ערן משה16/02/2009ניתן לעשות פילאטיס מכשירים אבל עם מדריך/ כה המבינים בשיקום ואז חלק מהפעילות היא פאסיבית, קרי המטפל מפעיל את השרירים (אם את באזור השרון יש לי המלצה מעולה). אין לבצע פילאטיס קבוצתי או סתם פילאטיס רק טיפולי או שיקומי וכך ניתן לשמר את מסת השריר הקיימת. מסת השריר שאבדה ניתן להחזירה באיטיות רבה באותה שיטה, אבל בזהירות. העיקרון הוא לשמר את הקיים בראשית ורק אח"כ באם ניתן לשפר באיטיות וזהירות למען לא תחמירי את מצבך, יד על הדופק כל הזמן, לכן כדאי שיהיה מישהו שעוסק בטיפולי ושיקרא היטב על המחלה ויכיר את כל צדדיה גם מהידע שלך.
בעבר עשיתי פילאטיס טיפולי, המדריכה שלי למדה רבות על המחלה ולתקופה מסוימת היה מעולה עד שמצבי החמיר, לא מהפילאטיס, אז הוחלט להפסיק עד שהמצב יהיה סטטי, לצערי לא הלך עד עכשיו. הייתי חוזר לשם ברצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
-שלגיה17/02/2009אני אברר לגבי פילאטיס טיפולי באזור ירושלים.
אני מניחה שהטיפול איננו בסל הבריאות. (מיאסטניה יקרה שלי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)