האם רמות נמוכות של קריאטנין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם רמות נמוכות של קריאטנין
    -שלגיה
    16/02/2009

ושל URIC ACID אופייניות למיאסטניה?
    הרמות לא ברצפה, אבל בהחלט נמוכות מהנורמה, ושתיהן מעידות על מסת שריר נמוכה.

אשמח לשמוע איך הערכים האלה בבדיקות הדם שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רמות קריאטנין -

ערן משה
    16/02/2009

שלגיה שלום
    במיאסטניה לא אמורה להיות ירידה של מסת שריר ,אם כי אצל חולים שלא מגיעים לרמיסיה, באופן הגיוני, לפחות שלי, אם אתה לא מתפעל את השריר כמו אדם לא חולה אז מסת השריר שהייתה לך לפני התחלת והמשך התסמינים תרד, כמו מתאמן שמפסיק או מוריד את רמת האימונים. אין קשר לרמת הקריאטנין או חומצה אורית ומיאסטניה. לאנשים גדולים ושריריים יש קריאטנין גבוה מהנורמה וזה די תקין (מעט יותר) אך זה לא אומר שלאנשים רזים יש קריאטנין נמוך יותר, אין קורלציה ידועה ובעיקר תא למאיסטניה. בנוסף באם הינך נטלת תרופות כגון סטרואידים או ציקלוספורין רמת הקראטנין עלולה לעלות, יש עוד תרופות שעושות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, למדתי. עוד שאלה

-שלגיה
    16/02/2009

אז מה עושים כדי להפסיק את הירידה במסת השריר?
    הרי להתעמל אי אפשר,
    אז מה כן??

אילו השלכות עלולות להיות לירידה העקבית הזו בשנים האחרונות במסת השריר שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסת שריר -

ערן משה
    16/02/2009

ניתן לעשות פילאטיס מכשירים אבל עם מדריך/ כה המבינים בשיקום ואז חלק מהפעילות היא פאסיבית, קרי המטפל מפעיל את השרירים (אם את באזור השרון יש לי המלצה מעולה). אין לבצע פילאטיס קבוצתי או סתם פילאטיס רק טיפולי או שיקומי וכך ניתן לשמר את מסת השריר הקיימת. מסת השריר שאבדה ניתן להחזירה באיטיות רבה באותה שיטה, אבל בזהירות. העיקרון הוא לשמר את הקיים בראשית ורק אח"כ באם ניתן לשפר באיטיות וזהירות למען לא תחמירי את מצבך, יד על הדופק כל הזמן, לכן כדאי שיהיה מישהו שעוסק בטיפולי ושיקרא היטב על המחלה ויכיר את כל צדדיה גם מהידע שלך.
    בעבר עשיתי פילאטיס טיפולי, המדריכה שלי למדה רבות על המחלה ולתקופה מסוימת היה מעולה עד שמצבי החמיר, לא מהפילאטיס, אז הוחלט להפסיק עד שהמצב יהיה סטטי, לצערי לא הלך עד עכשיו. הייתי חוזר לשם ברצון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

-שלגיה
    17/02/2009

אני אברר לגבי פילאטיס טיפולי באזור ירושלים.
    אני מניחה שהטיפול איננו בסל הבריאות. (מיאסטניה יקרה שלי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו