"הודעות נעלמות" מהפורום -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "הודעות נעלמות" מהפורום -
    משה פיק
    16/02/2009

שלום לכולם,
    אני מבין שבזמן האחרון חזרה תופעה שהייתה קיימת בזמנו ותוקנה והיא שהודעות שמוכנסות לפורום ונראות שהן בסדר גמור, לאחר זמן לא ארוך הן פשוט "נמוגו".

אני מבקש לשמוע מחברים שהבחינו שהודעתם "נעלמה". חברים, זה לא "בראש שלכם", זה עקב תקלה במערכת ניהול הפורום שיש לתקנה ואני כבר הודעתי לאחראי על הפעלת המערכת .

אני מבקש מהחברים לעקוב אחר המצב ולדווח על תקלות.

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "הודעות נעלמות" מהפורום -

הוספת תגובה

• אתה בטוח? -

עליסה
    16/02/2009

אתה בטוח שזה לא " בראש שלנו" ?
    נראה לי שאתה שוכח שזה פורום של חולי מיאסטניה.

סתם, אל תקח אותי ברצינות. פשוט היה לי קשה להתאפק ולא לנצל כזאת " הזדמנות"

מקווה שלא הרגזתי אף אחד שוב.

עליסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעות אינן "נעלמות" מעצמן -

משה פיק
    16/02/2009

שלום עליסה ושלום לכולם,

ובכן..... ההודעות אינן "נעלמות" , הן פשוט "נמחקות" ..... מה יכול להיות יותר פשוט מזה ?

ה"תעלומה" נפתרה כאשר קיבלתי תשובה והתנצלות ממנהלי הפורום על כך שעובד שלהם פשוט "מחק" הודעות כאשר גילה שבתוכן הודעה קיים קישור לאתר חיצוני.

בקשתי ממנהלי האתר לא למחוק הודעות מבלי לברר איתי קודם לכן ואני מקווה שהעניין סגור.

אם עדיין מישהו מגלה שהודעה שלו "נעלמה" נא לעדכן אותי לדוא"ל

ולעליסה . . . . . את רואה שראשך מתפקד ככל האדם(נורמלי לחלוטין) ושאף אחד לא יאמר לך אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעות שנמחקו -

משה פיק
    18/02/2009

שלום לכולם,
    מי שגילה שהודעה שלו "נמחקה" מהפורום - התשובה לכך ממנהלי האתר היא שבתוכן ההודעה כנראה
    הופיע "קישור" לפורום אחר.

קיימת פניה ממנהלי האתר שלא לציין בגוף ההודעה כל קישור לאתר חיצוני למעט כתובת דוא"ל.

נא להקפיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו