מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימורן, לכולם -ריחאן17/02/2009
רוצה לברר מהחולים שמקבלים אימוראן שני דברים :
* האם זה לוקח זמן רב שמתחיל לעזור ולהשפיע ?
* איזה מינונים מקבלים ומה כדורים ??
אודה לכם על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן -
ערן משה17/02/2009ריחאן שלום
אימורן מתחיל להשפיע בין חצי שנה לשנה.
נוטלים בין 150 ל- 200 מ"ג ליום בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
ריחאן18/02/2009שלום ערן
אתמול התחלתי באימוראן במינון של 50 מ"ג שני כדורים ביום כי עדיין התימברותסיתים לא כל כך יציבים אני מאד מקווה שיחול שינוי במצבי ואשתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות ! -
מיסטי17/02/2009שלום ריחאן,
אני מקבלת 200 גר' אימורן ליום, אשר משפיעים עלי בצורה טובה .
לקח לי הרבה מאוד זמן להגיע למינון הזה ולהתחיל להרגיש בהשפעה המייטיבה של התרופה- בערך שנה וחצי.
ומה ההשפעה?
תפקוד השרירים השתפר באופן משמעותי (אצלי- הדיבור, בליעה, חיוך - כל השרירים הבולבאריים), אני נעזרת במחצית מכמות המסטינון שלה נזקקתי בעבר, טיפולי פלזמפרזיס שאני עדיין עוברת הינם מרווחים יותר ואני אף מגיעה אליהם במצב יציב, ולא בקריסה. בשבילי זהו שיפור מאוד משמעותי! אפילו חזרתי לעבוד במשרה מלאה!!!
האם התחלת לקבל אימורן או שזוהי אפשרות שנשקלת לגבייך?
כל טוב והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעה נפלאה אחרי שנה ורבע
-שלגיה19/02/2009חזרתי בשמחה לתפקוד מלא.
לצערי חליתי כעבור כמה חודשים באנגינה, וקיבלתי טיפול תרופתי, שבעקבותיו חלה הדרדרות גדולה במצבי.
כיום, לאחר חצי שנה נוספת באימורן, במינון גבוה מאד, עדין לא שבתי להטבה הקודמת.
אני מתמידה בטיפול, ומייחלת לנס שיתחולל שנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לשלגיה -
משה פיק19/02/2009שלום שלגיה -
שאלה ראשונה - כאשר חלית באנגינה, האם בדקת כל הזמן שאינך מקבלת תרופות שמופיעות ברשימת התרופות האסורות שחילקתי לכולם ?
שאלה שניה - כאשר את אומרת "אימורן, במינון גבוה מאד" , לאיזו כמות יומית את מתכוונת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
-שלגיה19/02/2009כשקיבלתי תרופות לאנגינה בדקתי את רשימת התרופות. גם רופאת המשפחה יודעת אילו תרופות אסור לי לקבל, ולמרות הזהירות, אחת התרופות גרמה באופן ברור להחמרה במצבי.
מעתה הרופאה הנוירולוגית המטפלת בי מעורבת לגבי כל תרופה שאני מקבלת.
מסיבה זו אני עוברת עכשיו אפילו טיפול שיניים פשוט במרפאת השיניים בהדסה, ולא אצל רופאת השיניים הותיקה שלי.
מאז האנגינה אני נוטלת אימורן במינון של 300 מ"ג ליום, אולם לצערי אני עדין מחכה להטבה המיוחלת. בינתיים אני נעזרת בטיפול פלסמפרזיס מידי שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)