אימורן, לכולם -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימורן, לכולם -
    ריחאן
    17/02/2009

רוצה לברר מהחולים שמקבלים אימוראן שני דברים :
    * האם זה לוקח זמן רב שמתחיל לעזור ולהשפיע ?
    * איזה מינונים מקבלים ומה כדורים ??

אודה לכם על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימורן, לכולם -

הוספת תגובה

• אימורן -

ערן משה
    17/02/2009

ריחאן שלום
    אימורן מתחיל להשפיע בין חצי שנה לשנה.
    נוטלים בין 150 ל- 200 מ"ג ליום בכדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן משה -

ריחאן
    18/02/2009

שלום ערן
    אתמול התחלתי באימוראן במינון של 50 מ"ג שני כדורים ביום כי עדיין התימברותסיתים לא כל כך יציבים אני מאד מקווה שיחול שינוי במצבי ואשתפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלנות ! -

מיסטי
    17/02/2009

שלום ריחאן,
    אני מקבלת 200 גר' אימורן ליום, אשר משפיעים עלי בצורה טובה .
    לקח לי הרבה מאוד זמן להגיע למינון הזה ולהתחיל להרגיש בהשפעה המייטיבה של התרופה- בערך שנה וחצי.
    ומה ההשפעה?
    תפקוד השרירים השתפר באופן משמעותי (אצלי- הדיבור, בליעה, חיוך - כל השרירים הבולבאריים), אני נעזרת במחצית מכמות המסטינון שלה נזקקתי בעבר, טיפולי פלזמפרזיס שאני עדיין עוברת הינם מרווחים יותר ואני אף מגיעה אליהם במצב יציב, ולא בקריסה. בשבילי זהו שיפור מאוד משמעותי! אפילו חזרתי לעבוד במשרה מלאה!!!

האם התחלת לקבל אימורן או שזוהי אפשרות שנשקלת לגבייך?
    כל טוב והרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעה נפלאה אחרי שנה ורבע

-שלגיה
    19/02/2009

חזרתי בשמחה לתפקוד מלא.
    לצערי חליתי כעבור כמה חודשים באנגינה, וקיבלתי טיפול תרופתי, שבעקבותיו חלה הדרדרות גדולה במצבי.
    כיום, לאחר חצי שנה נוספת באימורן, במינון גבוה מאד, עדין לא שבתי להטבה הקודמת.
    אני מתמידה בטיפול, ומייחלת לנס שיתחולל שנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לשלגיה -

משה פיק
    19/02/2009

שלום שלגיה -

שאלה ראשונה - כאשר חלית באנגינה, האם בדקת כל הזמן שאינך מקבלת תרופות שמופיעות ברשימת התרופות האסורות שחילקתי לכולם ?

שאלה שניה - כאשר את אומרת "אימורן, במינון גבוה מאד" , לאיזו כמות יומית את מתכוונת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

-שלגיה
    19/02/2009

כשקיבלתי תרופות לאנגינה בדקתי את רשימת התרופות. גם רופאת המשפחה יודעת אילו תרופות אסור לי לקבל, ולמרות הזהירות, אחת התרופות גרמה באופן ברור להחמרה במצבי.
    מעתה הרופאה הנוירולוגית המטפלת בי מעורבת לגבי כל תרופה שאני מקבלת.

מסיבה זו אני עוברת עכשיו אפילו טיפול שיניים פשוט במרפאת השיניים בהדסה, ולא אצל רופאת השיניים הותיקה שלי.

מאז האנגינה אני נוטלת אימורן במינון של 300 מ"ג ליום, אולם לצערי אני עדין מחכה להטבה המיוחלת. בינתיים אני נעזרת בטיפול פלסמפרזיס מידי שבועיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו