מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלת מיליון ה-$ איך נכנסים להפוגה?-יעל ש.21/02/2009
שלום לכולם,
אני יודעת שאין מתכון בדוק לכניסה להפוגה ואני מניחה שהרבה מזה תלוי במזל.
אך אשמח לקבל טיפים על איך נכנסים להפוגה?
מה עליי לעשות?
אני נמצאת בצומת דרכים לקראת שינוי עבודה, חזרה לארץ משליחות ובאמת שינוי אמיתי שאני לא מחוייבת לשום ארגון, ולמעשה כיום אני יכולה לבנות את חיי ולהתמקד במיאסתניה ובמה שנדרש ממני על מנת להיכנס להפוגה, מוכנה להקדיש לזה גם שנתיים שאני לא עובדת ונחה.
האם זו הדרך?
משה- אשמח לשמוע מניסיונך ומניסיון חולים שאתה בקשר איתם בעולם.
תודה ושבוע טוב,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה נמצאת בשאלה -
משה פיק21/02/2009שלום יעל ש.
כמו שאת כותבת, זו "שאלת המיליון $"
אנשים רבים יהיו מוכנים לשלם לך הרבה, אם תמצאי את התשובה לשאלה.
חולים, לפני שהם חושבים איך להגיע ל"הפוגה" הם צריכים לדאוג להגיע ל "איזון" במחלה.
חולים לא מעטים מגדירים עצמם "בהפוגה" כאשר הם "באיזון". ז"א הם "בהפוגה שתלויה בתרופות" הם צורכים תרופות אולם הם במצב ללא סימפטומים.
לא פעם שמעתי מחולים שהרופא יעץ להם (בד"כ מיד לאחר פריצת המחלה) "אם תעברו ניתוח להוצאת בלוטת התימוס, תכנסו להפוגה". יכול להיות שמספר חולים שעברו ניתוח אכן נכנסו להפוגה בשלב מסוים אולם. . . . . . גם חולים שלא עברו ניתוח ניכנסו להפוגה, כך שהתיאוריה הנ"ל לא הוכחה מעולם. אני רוצה להזכיר לכולם שכיום נערך מעקב שנמשך כבר מספר שנים וימשך עוד מספר שנים לבדוק "האם קיים קשר בין בלוטת התימוס ומחלת מיאסטניה גרביס".
לדעתי, הפוגה היא תוצאה של מזל, מזל. . . . . ועוד מזל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)