מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברכה לעוסקים בקידום המיאסטניה. -גל26/02/2009
תבורכו על כל צעד קדימה בנושא ההכרה במיאסטניה בניידות, ובכלל...אותי ואת בני דוד מטרטר הביטוח הלאומי כל חצי שנה שאגיש להם מסמכים מחדש לוועדה (לא נמאס להם?......לי כן!)
יישר כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל -
ערן משה27/02/2009בנוגע לילדים זה המצב, יש מחלות שבילדות המאוחרת, בחרות משתפרות, אני לא יודע בקשר למיאסטניה, אבל אסטמה למשל יש דיווחים שיש שיםור לאחר ההתבגרות (לא תמיד, לפעמים, מקווה שאצלכם יהיה), לכם הזמניות, עוד דבר שמעיד על כך שמיאסטניה היא מחלה שלא מכירים לעומקה ולכן הטרטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שחשוב זה הקליניקה ולא הבדיקות! -
עליסה27/02/2009זה שוב חוזר לנקודה שדיברתי עליה כל כך הרבה פעמים.
ואני אתן לך רק דוגמא מהקליניקה שלי.
לפני מספר שנים נשלחה אלי חולה לייעוץ עקב תסחיף ריאתי דו צדדי מאסיבי, שכל הרופאים שראו אותה חשבו שהיא צריכה לקבל טיפול בזריקות של קלקסאן לכל החיים, והבעל (איש חכם), דרש התייעצות עם מומחה לקרישה, לגבי ההחלטה הזו.
בקיצור, אחרי שהיא הייתה אצל לא מעט רופאים-שהעתיקו את התשובה של הבדיקה שהראתה על התסחיף (תסלחי לי כמו תוכים), ביקשתי ממנה לספר לי מה היה באותו היום שבו הגיעה עם תסחיף ריאתי. התגובה הראשונה שלה הייתה-הכול כתוב בסיכומים שלי, מה את לא יכולה לקרוא? הבנתי שהיא פשוט כבר כל-כך עייפה מרופאים (באופן מובן). בקיצור אחרי שדובבתי אותה בעדינות, בדקתי אותה, וגם עשיתי רויזיה של הסי טי שלפיו נעשתה האבחנה (כי שום דבר בקליניקה שלה לא התאים לאבחנה הזו). הסתבר שזאת הייתה פשוט בעייה טכנית בבדיקה!!!
לעומת זאת, יש חולה כמוך, שהכל מתאים בקליניקה-אבל ה" פשע" החמור שלה הוא שבדיקות המעבדה הרלוונטיות שלה תקינות, ולכן שולחים אותה לעשות כל מיני בדיקות אחרות, ומשגעים לה את השכל.
כמו שאמרתי פעם היה דיאלוג טיפולי בין הרופא לחולה, ועכשיו יש " דיאלוג טיפולי" בין הרופא לבדיקות.
אז השורה התחתונה היא שאני מסכימה עם ערן, בדיקות זה בדיקות ומה שחשוב זה מה את מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן -
גל27/02/2009אגב בעניין טרטורים, דוד היה בלשכת הגיוס, עם כל המכתבים הנלווים, הרופא נתן המלצה לפופיל 21 כמובן, שוב קבלנו זימון לוועדה רפואית מיוחדת שדוד צריך להגיע עם הורה מלווה (עוד יום חופש מהעבודה...) מה לא מספיק להם מכתבים מכל הרופאים הנוגעים בדבר, יש לציין שהמכתבים מקוריים ולא מצולמים!
זו מדינתנו המטרטרת.
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)