ארגון הנכים הארצי -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארגון הנכים הארצי -
    משה פיק
    28/02/2009

שלום לכולם,
    לפני שאחנו מחליטים לפנות במכתבים בנושא ביטוח-לאומי/נכות/מיאסטניה, אני מציע שנברר באירגון הפעולה של הנכים אם הם מטפלים/טיפלו בנושא בקשר לכלל הנכים בארץ.
    לא כדאי לעבוד קשה ו"לפרוץ לדלת פתוחה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארגון הנכים הארצי -

הוספת תגובה

• ארגון הנכים -

ערן משה
    28/02/2009

רעיון מצוין,
    בכלל לדעתי צריך להיות בקשר רציף איתם בנוגע לכל מיני הטבות שהם יודעים עליהן או ניסיון שלהם עם כל מיני וועדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר עם ארגון הנכים -

משה פיק
    28/02/2009

שלום לכולם,
    כל אחד יכול להצטרף לארגון הנכים, זה פשוט (שלא כמו אצלנו) עולה כסף (חברות שנתית).
    יש להם גם פירסום באינטרנט (איני מפרסם כתובת , היות ואז ההודעה תמחק ע"י מנהלי האתר).

ד.א. אני השתתפתי בזמנו במספר ישיבות הוועד שלהם כנציג העמותה ללא התרשמות מיוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארגון הנכים -

שירלי
    04/03/2009

אני חברה ב"מטה מאבק הנכים" ומשלמת פעם בשנה 120 ש"ח דמי חברות. תמורת זאת מקבלים כרטיס חבר עם תמונה וייעוץ / תמיכה אם צריך. לדעתי טוב להיות משוייך לאיזשהו ארגון גג, ומעבר לזאת, אני רואה בזאת מעין תרומה למאבקם של אלו שמוכנים (גם בשבילנו) לצאת לשביתות ולשבת במאהלי מחאה, ולעתים - מגיעים גם להישגים שיכולים לעזור לחולי המייסטניה. למשל - חוק ועדת לרון שעבר תודות למאבקם ואולי - כשסוף-סוף ימומש, יעזור לאלה מביננו שמקבלים קצבת נכות ורוצים גם לעבוד.
    בריאות טובה וחג פורים שמח,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות הנכים -

יעל פ
    06/03/2009

לכל החברים
    אני נמצאת כרגע בניו יורק בביקור אצל הנכדים
    בגלל הקושי שלי ללכת התרשמתי מחוסר ההתחשבות בנכים בעיר הגדולה
    אין גישה לרכבת התחתית. ירידה ועליה במדרגות בלבד. בהרבה מקומות אין מעלית. אין מקומות מנוחה במרכזי הקניות ולאורך המדרכות.
    אנחנו יכולים להיות גאים בארגון הנכים בארץ שעם מאבק ממושך מצליחים לחוקק חוקים ולדאוג לרווחת הנכים. אני מאוד רוצה להרשם ולשלם דמי חבר כמו שכתבה שירלי כדי לתמוך באלו שמובילים את המאבק
    להתראות בארצנו הקטנה והנפלאה
    אמריקה זה בישראל
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארגון נכים -

עמוס
    06/03/2009

אני חבר ב"ארגון הגג של ארגוני נכים ונכים בלתי מאוגדים",ומשלם דמי חבר בסך של 130 ש"ח לשנה.(מזה כמה שנים ללא שינוי).הארגון מאגד בתוכו מספר רב ומכובד של ארגוני נכים בישראל.
    בראש הארגון עומד חה"כ לשעבר מרדכי וירשובסקי,פעיל ותיק ורב זכויות בתחום מאבקי הנכים בישראל
    הארגון מייצג את רוב ארגוני הנכים במדינה בנושאים שונים,שותף למו"מ מול האוצר,הביטוח הלאומי,שרותי הבריאות וכו'.הארגון מעניק הנחות יפות למופעי תרבות,תיאטרון,קונצרטים, מוזיאונים וכו'. תעודת החבר עם תמונה כתובה גם באנגלית ויכולה לשמש בחו"ל.
    ניתן לקבל בארגון תו חניה לנכים לנסיעות בחו"ל
    אפשר לקבל גם ייעוץ משפטי לא תשלום.
    הארגון שותף לכל מאבקי מטה הנכים .פעילות מיוחדת נעשית בתחום הנגישות.
    מעניין שבדף הרשמי של הארגון,המפרט את הארגונים החברים בו,מופיעה גם עמותת חולי מיאסטניה גרביס. אולי פעם היה קשר בין העמותה שלא קיימת עוד עם הארגון? כדאי לבדוק זאת, ומהי מהות הקשר אם יש בכלל.?
    כתובת הארגון: רח' פרישמן 57 תל אביב 64383
    טל.: 03-5238799

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארגון הנכים -

יעל פ
    06/03/2009

תודה נתן
    אצטרף ברגע שאחזור לארץ
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו