לכל המועניין -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל המועניין -
    ריחאן
    15/03/2009

יש לי דבר שפשוט רוצה לשמוע דעתכם בו במיוחד הנשים,
    אני בטוחה שהווסת (המחזור) יש לה השפעה וגורמת להחמרה רבה במיאסתניה מה דעתכם ??
    אני אומרת את זה מתוך נסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל המועניין -

הוספת תגובה

• אני לא מרגישה בהבדל

- שלגיה
    17/03/2009

בין התקופה שהייתי בריאה, ומאז שחליתי במיאסטניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה משפיע על החמרת מיאסטניה ? -

משה פיק
    18/03/2009

שלום לכולם,
    החמרה במחלה עלולה להיגרם עקב:
    שימוש בתרופות מסוימות או חומרי הרדמה, מחלות נגיפיות (וירוסים), ניתוח, חיסון המכיל נגיפים חיים, לחץ נפשי, מצוקה ומחזור (וסת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסת -

ריחאן
    22/03/2009

בזמן הוסת מאד המיסתניה אצלי מחמירה אפילו אני אהיה מרותקת לכסא ולא רק נעזרת ובזמן הזה לא מסתפקת בעזרה של אמא או אחות אלא צריכה שתיהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום -

תהלה
    22/03/2009

ריחאן - את צודקת בהחלט!!! שינויים הורמונליים משפיעים על המיאסטניה ולכן גם השינויים במחזור החודשי יכולים להשפיע. השינויים האלה עלולים להחליש כל אישה ובוודאי שיכולים להחליש אישה עם מיאסטניה. תמיד הייתי מאוד רגישה לשינויים ההורמונליים במהלך החודש וכעת, בתור חולת מיאסטניה, עוד יותר. כלומר, יש ימים שאני יותר חלשה ואני יכולה להראות קשר ישיר בין ימים אלו לבין הביוץ או הוסת. בתקופות בהן אני יותר חלשה השינויים ההורמונליים משפיעים יותר מאשר בתקופות בהן אני יותר מאוזנת. כשאמרתי לרופאים הם לא התפלאו בכלל. אני סובלת גם מ"תסמונת קדם ויסתית" ובגלל שלא כל כך רצו לתת לי גלולות (כי יש לי גם לופוס) רופאת הנשים המליצה לי לקחת אומגה 3 באופן קבוע וזה עשה פלאים. מומלץ מאוד (בכלל לכל הנשים שסובלות מ"תסמונת קדם ויסתית" ולא רק לחולות מיאסטניה) !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה -

ריחאן
    24/03/2009

מה זה עושה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום -

תהלה
    24/03/2009

לי ולעוד בנות שאני מכירה זה ממש עוזר בכל מה שקשור במחזור: כאבים, נפיחות לפני הוסת, מסדר את המחזור, פחות חולשה. נראה לי שזהו אבל יכול להיות שיש עוד דברים שאני לא זוכרת כרגע. לדעתי, שווה לנסות (כמובן לאחר התייעצות עם הרופא שאין כל מגבלה לקחת את האומגה עם התרופות האחרות) אם זה עוזר - יופי ואם לא, לא נורא.
    מה שחשוב לדעת שלוקח זמן עד שזה משפיע (בערך חודש).
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו