מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכל המועניין -ריחאן15/03/2009
יש לי דבר שפשוט רוצה לשמוע דעתכם בו במיוחד הנשים,
אני בטוחה שהווסת (המחזור) יש לה השפעה וגורמת להחמרה רבה במיאסתניה מה דעתכם ??
אני אומרת את זה מתוך נסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מרגישה בהבדל
- שלגיה17/03/2009בין התקופה שהייתי בריאה, ומאז שחליתי במיאסטניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה משפיע על החמרת מיאסטניה ? -
משה פיק18/03/2009שלום לכולם,
החמרה במחלה עלולה להיגרם עקב:
שימוש בתרופות מסוימות או חומרי הרדמה, מחלות נגיפיות (וירוסים), ניתוח, חיסון המכיל נגיפים חיים, לחץ נפשי, מצוקה ומחזור (וסת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת -
ריחאן22/03/2009בזמן הוסת מאד המיסתניה אצלי מחמירה אפילו אני אהיה מרותקת לכסא ולא רק נעזרת ובזמן הזה לא מסתפקת בעזרה של אמא או אחות אלא צריכה שתיהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום -
תהלה22/03/2009ריחאן - את צודקת בהחלט!!! שינויים הורמונליים משפיעים על המיאסטניה ולכן גם השינויים במחזור החודשי יכולים להשפיע. השינויים האלה עלולים להחליש כל אישה ובוודאי שיכולים להחליש אישה עם מיאסטניה. תמיד הייתי מאוד רגישה לשינויים ההורמונליים במהלך החודש וכעת, בתור חולת מיאסטניה, עוד יותר. כלומר, יש ימים שאני יותר חלשה ואני יכולה להראות קשר ישיר בין ימים אלו לבין הביוץ או הוסת. בתקופות בהן אני יותר חלשה השינויים ההורמונליים משפיעים יותר מאשר בתקופות בהן אני יותר מאוזנת. כשאמרתי לרופאים הם לא התפלאו בכלל. אני סובלת גם מ"תסמונת קדם ויסתית" ובגלל שלא כל כך רצו לתת לי גלולות (כי יש לי גם לופוס) רופאת הנשים המליצה לי לקחת אומגה 3 באופן קבוע וזה עשה פלאים. מומלץ מאוד (בכלל לכל הנשים שסובלות מ"תסמונת קדם ויסתית" ולא רק לחולות מיאסטניה) !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה -
ריחאן24/03/2009מה זה עושה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום -
תהלה24/03/2009לי ולעוד בנות שאני מכירה זה ממש עוזר בכל מה שקשור במחזור: כאבים, נפיחות לפני הוסת, מסדר את המחזור, פחות חולשה. נראה לי שזהו אבל יכול להיות שיש עוד דברים שאני לא זוכרת כרגע. לדעתי, שווה לנסות (כמובן לאחר התייעצות עם הרופא שאין כל מגבלה לקחת את האומגה עם התרופות האחרות) אם זה עוזר - יופי ואם לא, לא נורא.
מה שחשוב לדעת שלוקח זמן עד שזה משפיע (בערך חודש).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)