לכולם -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכולם -
    ריחאן
    29/03/2009

רוצה להגיד לי רוצה לצעוק בהקול הרם ולהגיד נמאס לי אבל אין לי כוח למרות כל הטיפולים וכל התרופות וכבר חודש וחצי באימוראן לא מרגישה שיפור. אולי תגידו ממה נמאס לך את עדיין צעירה זה נכון צעירה אבל סבלה וסובלת הרבה והמיסתניה שלה קשה אפילו אני מקלידה בקשה והמצב משתנה ומתהפך מהר אלוהים אוהב אותי שלא נכנסתי ללימודים השנה כי באמת חלשה לגמרי מכל הסמפטומים טוב לי שהסתפקתי בקורס של 3 שעות בשבוע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכולם -

הוספת תגובה

• אפשר לשפר את התפקוד עם המחלה -

עליסה
    29/03/2009

שלום ריחאן,

את אומרת שקשה לך להקליד. האם את משתמשת במקלדת רגילה, או מקלדת שמותאמת לך?
    לי יש מקלדת שהיא גם יותר רכה וגם יותר קומפאקטית ( שזה אומר שאני צריכה פחות "לטייל" עם האצבעות כדי להקליד וגם להשקיע פחות מאמץ בהקלדה עצמה). בנוסף, יש לי משענות לידיים ( כך שרק האצבעות שלי צריכות להתאמץ ולא כל היד והזרוע)
    כמו כן אני יושבת עם תמיכה טובה לגב, הראש והצואר, כך שהמאמץ בהקלדה הוא פחות או יותר רק של האצבעות ( שלמזלי אצלי הן די חזקות יחסית).
    יש לי גם עכבר שדורש פחות מאמץ שקוראים לו track ball
    יש לי גם כל מיני עזרים למחשב שעוזרים לי לקרוא יותר טוב.
    וכל פעם שאני נתקלת במשהו שקשה לי לעשות , אני מחפשת פתרונות נוספים. (בדרך כלל בעזרת אנשי מקצוע).

היום האפשרויות הטכנולוגיות בתחום הזה כל כך גדולות שאפילו אנשים משותקים לגמרי יכולים למצוא דרך לעבוד עם המחשב, אז אין סיבה שאת לא.
    עליסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעליסה -

ריחאן
    30/03/2009

בטח שאני יודעת לשחק ולהשתמש במחשב אם לא הייתי משתמשת אז איך הייתי יכולה לבלות חלק מהזמן
    מה שרוצה לברר שאני מהסוג שקוראת הרבה אבל מציק לי צניחת עפעפים וראייה כפולה מה את עושה בקשר לזה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריחאן -

תהלה
    31/03/2009

שלום,
    אל תתייאשי עדיין מהאימורן. יש אומרים שזה יכול גם לקחת חצי שנה עד שמתחיל להשפיע. זה מה שקרה אצלי, בבת אחת, פתאום, אחרי חצי שנה זה השפיע.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שנה וקצת של אימורן

- שלגיה
    11/04/2009

היה אצלי שיפור מדהים במצב המיאסתניה.
    במשך תקופה קצרה הרגשתי נפלא.
    לצערי חליתי באנגינה, קיבלתי טיפול תרופתי, והשיפור נעלם כלא היה.
    חלפו מאז חודשים רבים, אבל אני מתמידה באימורון (300 מ"ג ליום) במטרה לשחזר את ההטבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו