מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כסא גלגלים ממונע חשמלי -ריחאן05/04/2009
שלוב רב לכולם
יש לי שאלה שאני באמת מוכנה לשמוע דעתכם מזה יומים חושבת על כסא חשמלי החשיבה הזו באה מהרבה סיבות לפעמים אני הולכת לקניון עם המשפחה כל הזמן אני צריכה שהם יתכפו את הכסא וגם אם התחלתי לימודים זה נותן לי קצת עצמאות
אשמח שתשתפו אותי גם האוטו שיש לי עם מעלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא גלגלים ממונע -
ערן משה05/04/2009מקבלים לכך אישור דרך מחלקת נידות בביטוח לאומי,
כמו האישורים שקיבלת לרכב עם מעלית, הם מפנים למכון לבטיחות בדרכים והם אלה שמאשרים, אם כבר אז תבקשי כסא גלגלים ממונע שתוכלי לנהוג איתו, הוא נכנס עד למקום הנהג, כך לא תצטרכי מישהו שינהג בשבילך.
אם את מעונינת בכך אני יכול להמליץ לך על מורה מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
ריחאן05/04/2009האמת שהאוטו שלי נוהגים אותו האחים שלי ולאן שמבקשת ללכת הם הולכים אני לא כל כך מעונינת ברשיון .
ערן כמה שאסבר לך על החולשה אתקשה למסור לך בתפיסת כוס שתיה מתקשה האצבעים והידיים חלשות אני חושבת בכסא ממונע כדי שיהיה לי קצת עצמאות במקום שאני נמצאת פה למשל בלימודים בקניון בטיפולים .........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין דרך מח' ניידות בבטוח לאומי -
ערן משה06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריחאן, טעות -
ערן משה06/04/2009סליחה על הבלבול, צריכה לבקש וועדה במשרד הבריאות, כמו שהם מאשרים קניית כסא גלגלים רגיל, כסא רחצה על גלגלים וכו' יש וועדה לכסא גלגלגים ממונע, לי אמרו כי צריכים תנאים מיוחדים מאד, צריך ללכת ולברר שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן -
ריחאן06/04/2009מאד תודה על שיתוף הפעולה שלך פשוט אני אף פעם לא חשבתי על כסא ממונע אבל משרד הרווחה בכפרנו הציע לי.
שוב תודה על ההקשבה האפקטיבית ועל שיתוף הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)