כסא גלגלים ממונע חשמלי -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא גלגלים ממונע חשמלי -
    ריחאן
    05/04/2009

שלוב רב לכולם
    יש לי שאלה שאני באמת מוכנה לשמוע דעתכם מזה יומים חושבת על כסא חשמלי החשיבה הזו באה מהרבה סיבות לפעמים אני הולכת לקניון עם המשפחה כל הזמן אני צריכה שהם יתכפו את הכסא וגם אם התחלתי לימודים זה נותן לי קצת עצמאות
    אשמח שתשתפו אותי גם האוטו שיש לי עם מעלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא גלגלים ממונע חשמלי -

הוספת תגובה

• כסא גלגלים ממונע -

ערן משה
    05/04/2009

מקבלים לכך אישור דרך מחלקת נידות בביטוח לאומי,
    כמו האישורים שקיבלת לרכב עם מעלית, הם מפנים למכון לבטיחות בדרכים והם אלה שמאשרים, אם כבר אז תבקשי כסא גלגלים ממונע שתוכלי לנהוג איתו, הוא נכנס עד למקום הנהג, כך לא תצטרכי מישהו שינהג בשבילך.
    אם את מעונינת בכך אני יכול להמליץ לך על מורה מעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן משה -

ריחאן
    05/04/2009

האמת שהאוטו שלי נוהגים אותו האחים שלי ולאן שמבקשת ללכת הם הולכים אני לא כל כך מעונינת ברשיון .
    ערן כמה שאסבר לך על החולשה אתקשה למסור לך בתפיסת כוס שתיה מתקשה האצבעים והידיים חלשות אני חושבת בכסא ממונע כדי שיהיה לי קצת עצמאות במקום שאני נמצאת פה למשל בלימודים בקניון בטיפולים .........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין דרך מח' ניידות בבטוח לאומי -

ערן משה
    06/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריחאן, טעות -

ערן משה
    06/04/2009

סליחה על הבלבול, צריכה לבקש וועדה במשרד הבריאות, כמו שהם מאשרים קניית כסא גלגלים רגיל, כסא רחצה על גלגלים וכו' יש וועדה לכסא גלגלגים ממונע, לי אמרו כי צריכים תנאים מיוחדים מאד, צריך ללכת ולברר שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן -

ריחאן
    06/04/2009

מאד תודה על שיתוף הפעולה שלך פשוט אני אף פעם לא חשבתי על כסא ממונע אבל משרד הרווחה בכפרנו הציע לי.
    שוב תודה על ההקשבה האפקטיבית ועל שיתוף הפעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו