מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לכולם -ריחאן14/04/2009
שאלתי היא האם יש קשר בין גילוי המחלה מוקדם לבין המצב שהחולה בו חיי
כלומר המצב והתגובה לתרופות. כי מה שאני רוצה להגיד לכם שאני סבלתי חצי שנה במצבים קשים בכל הסמפטומים לפני גילוי המחלה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה מוקדמת -
משה פיק14/04/2009שלום ריחאן,
ברור שיש קשר בין הקושי לטפל במחלה וזמן האבחנה.
כמה שהאבחנה יותר מוקדמת, כאשר הסימפטומים יותר חלשים ופחותים , הסיכוי ליצב אתה מחלה יותר קל. זה עדיין לא אומר שאם האבחנה באה מאוחר, כאשר הסימפטומים יותר קשים והטיפולים והתרופות מייצבות את החולה, הוא תמיד ישאר במצב קשה יותר.
כל חולה הוא שונה וחומרת המחלה עולה ויורדת במשך הזמן, כך שאין אפשרות לצפות באיזה מצב החולה יהיה בהמשך הטיפול.
בימים האחרונים פנתה אלי חולה שרק עכשיו אובחנה כאשר היא נמצאת באישפוז עם בעיות נשימה. החולה מספרת שבמשך השנתיים האחרונות היו לה בעיות שעכשיו הם מבינה שהם סימפטומים של מיאסטניה. אם החולה הייתה יותר מודעת למצבה והייתה פונה לרופאים מוקדם יותר היא כנראה שלא הייתה היום עם בעיות נשימה שמצריכות אישפוז בטיפול נמרץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה -
ריחאן15/04/2009אני מסכימה איתך מאה אחוז,
למשל אני חולה מזה 6 שנים בשלוש השנים הראשונות הונשמתי הרבה אבל ברוך השם משלוש שנים לא הצטרכתי הנשמה למרות שלפני שנה נכנסתי ל ט.נ אבל עזרו לי בנויסטגמין (מיסטנון דרך הווריד ) שזה שפר המצב מה שרוצה להוסיף שפעם ראשונה שנכנסתי לרמבם לפני גילוי המחלה ביום הראשון מהאשפוז הפסקתי לנשום והונשמתי בטיפול נמרצ עשרהה ימים זה היה לפני שגלו שממה סובלת זה מיסתניה אבל בבית חולים רמבם מאז קבלתי למיון חשדו לא כמו בית חולים פוריה בטבריה הלכתי פעמים ושחררו אותי לפני שיעשו נשום בדיקה [ האמת אני היום מאד יציבה אכלתי מה שאני אוהבת ונושמת טוב ומדברת טוב ומקלידה ללא עייפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)