תופעות לוואי (ציקלוספורין) -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי (ציקלוספורין) -
    מיכל ב
    30/04/2009

לאחר שקיבלתי אישור ממכבי התחלתי מיום ראשון לקחת ציקלוספרין פעמים ביום סה"כ 200 מ"ג ביום.רק שמיום ג' בערב התחילו כל מיני סימנים מוזרים פתאום התחילו כאבים בידים וברגלים ע כדי כך שממש לא זזתי מהמיטה. החלטתי לתת לדברים לעבור ואולי זו סתם שפעת רק שבבוקר נוסף על הכל גם חום לא גבוהה במיוחד 38 ובכל זאת לקחתי כדורים להורדה רק שזה עוזר לשעתיים שלוש ושוב חוזר.מכיוון שד"ר הלמן לא נמצא כרגע פניתי לרופא המשפחה כדי לדעת אם נכון להפסיק או שאלו תופעות נרמאליות רק שלא היה לי את מי לשאול וקיבלתי תשובות מטופשות . אני עדין מנסה להמשיך בתקווה שאלו באמת סתם תופעות חולפות. כי היה לי המון תקוות בכדור ומקווה שהם לא יעלמו לי כל כך מהר.
    לילה טוב
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציקלוספורין (STAR) -

משה פיק
    30/04/2009

משה,
    ראיתי ששאלת לפני זמן קצר לגבי כדורי ציקלוספורין אבל לא עניתי כי אני עדיין לא יודעת אם הכדורים האלה עוזרים לי בכלל כי אני חזרתי קצת לדבר אבל עדיין הגוף חלש מכל תזוזה והתפקוד קלוש .
    והתופעות לוואי נוראיות בגלל זה לא עניתי לך על השאלה שלך לגבי הכדורים האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקלוספורין -

ערן משה
    30/04/2009

מיכל,
    תופעות אלו דומות אומנם לשפעת זמן הופעתן מייד לאחר התחלת נטילת ציקלוספורין קרוב מידי לפתח תופעות לוואי כאלו, שייתכנו בקבלת ציטוטוקסיקה, א ב ל, שוב כל חולה ותגובתו לתרופות כל חולה עולם ומלואו, אישית הייתי מחכה עןד 5 ימים לערך (באם זו שפעת זה אמור לחלוף, אישית כשלי מתחילים סימנים כאלו אני מתחיל אנטיביוטיקה שנמצאת אצלי תמיד במצב כוננות, ללא כל התיעצות (חוויתי כבר הסתבכות קלה עם שפעת שריתקה אותי שבוע למיטה צמוד למכשיר הנשמה) אם אחרי 5 ימים הסימנים נשארים בכל זאת להתייעץ עם מישהו שמכיר את התרופה, קרי, נוירולוג, ראומטולוג או לקרוא חומר באינטרנט כמה שאפשר.
    אני מקווה שזאת רק שפעת ושהטיפול יעזור לך וכמה שפחות תופעות לוואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו