לעליסה ערן ומשה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעליסה ערן ומשה -
    מיכל ב
    05/05/2009

קודם כל תודה גדולה כמו תמיד על כל העזרה והתמיכה.

הבנתי את הסתיגויותיו של משה בקשר למתן מידע באינטרנט, אבל לדעתי צריך לתת את הקרדיט המנימלי לאנשים שלמרות כל הכאבים וחוסר הוודאות האינפרומציה יכולה רק להוביל לקו מחשבה אחר ולא להחלטות שונות או נוגדות רופא מסוים.

כמו שאמרתי מיליון פעמים ואני יגיד שוב הרופא שבחרתי בו בעזרתכם הוא בהחלט נקודת האור היחידה עד עכשיו בכל הבלגן.
    אבל נכון להגיד למרות הכל שהיום למשל בזכות עליסה. היה לי קל יותר להרים טלפון ולהגיד את משחשבתי וביחד להגיע להחלטות שכולי תקווה יהיו טובות .

בכל מקרה מצטערת אם הובלתי למקומות שלא הייתי צריכה.
    ושוב תודה על הכל.
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעליסה ערן ומשה -

הוספת תגובה

• מידע לחברים -

משה פיק
    05/05/2009

שלום מיכל,
    אין צורך בהתנצלות. אני מאמין שהאינפורמציה שעלתה בדיון (שעדיין לא הסתיים) תעזור לאחרים ואני תמיד בעד כמה שיותר אינפורמציה. אני פשוט מעוניין לשמור על גבול מסוים של שיחה פרופר רפואית למקום אחר (יותר אישי ולא בפורום פתוח) ולאחר שהובררו העניינים, ניתן לכתוב תמצית בפורום כדי ליידע את כולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו