מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי פלסמפרזיס- שלגיה06/05/2009
בדרך כלל אני מרגישה שיפור גדול אחרי פלסמפרזיס.
אתמול בבוקר עשיתי טיפול.
אחריו נאלצתי לחזור הביתה באוטובוס, כי המכונית מאושפזת במוסך לתיקון דחוף.
ירדתי מהאוטובוס וישבתי על ספסל כשעה, אבל כשהבית מיאן להתקרב אל הספסל, נאלצתי איכשהו להגיע אליו בעצמי.
אני מותשת, ולמרות שחלף יום, אני עדין לא מצליחה להתאושש.
הידיים כבדות, הראייה כפולה (חוץ ממבט כלפי מטה), אני נחה ונחה, ו...שום דבר לא מתקדם.
זה הגיוני??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלגיה -
ערן06/05/2009ייתכן אולי שאת מושפעת משינויי מזג האוויר השמתנים מקצה לקצה כל יום? או כל מצה מלחיץ אחר?
לדעתי באם הטיפול עזר בעבר, אין כל סיבה שיפסיק כרגע, אלא באם יש החמרה במחלה, מה שאני מאד מקווה שלא.
נשימה עמוקה, כמה שאפשר, מנוחה רבה ותקווה שהמצב יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה בגלל טיפול השיניים
- שלגיה06/05/2009עברתי ביום חמישי שעבר ניתוח כואב בחניכיים, ואני עם תפרים, ואנטיביוטיקה.
לא חשבתי על זה, עד שכתבת.
תודה.
עזרת לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלגיה -
ערן06/05/2009כל שינוי יכול לגרום להחמרה כזו או אחרת, ברור שגם אנטיביוטיקה, שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים כשצריך אנטיביוטיקה?
- שלגיה07/05/2009עדין לא התאוששתי לגמרי מהפעם הקודמת שקיבלתי אנטיביוטיקה,
וזה היה לפני שמונה חודשים!
(וזו לא היתה אנטיביוטיקה ברשימה האסורה).
את המוקסיפן הנוכחי קיבלתי בידיעת הרופאה הנוירולוגית הנהדרת שלי, שהסכימה בלית ברירה, ואני מקווה שלא תגרם שוב החמרה קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה -
ערן07/05/2009כשצריך לוקחים, אומנם להשתדל לא לקחת מהרשימה האסורה, זינאט, מוקסיפן בד"כ לא מחמירים את המחלה אבל מחלישים גם אנשים בריאים, אז צריך לקחת זאת בחשבון.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה:-)
- שלגיה07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)