פרידה מהפורום -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מהפורום -
    משה פיק
    13/05/2009

שלום לכולם,
    לצערי זו תהיה הכניסה האחרונה שלי לפורום שעד כה קיבלתי רק שבחים על ניהולו.
    הנהלת הפורום החליטה היום שזה לא כך וזכותה לקבוע מה שהיא רוצה.
    לדעתי הפורום הופך מפורום יחודי לתמיכה בחולי מיאסטניה לעוד פורום כמו רבים ברשת.
    אני איני מוצא שום קשר של תמיכה כאשר השאלות יופנו רק למנהל הפורום (שיהיה כפי שאני מבין רופא) והוא זה שישיב לכל בעיותיהם של חולי המיאסטניה.
    אני מאחל לכולם הצלחה בקבלת תשובות לעניין.

נפגש בשמחות.

משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מהפורום -

הוספת תגובה

• חבל

עליסה
    13/05/2009

אני לא מתכוונת באופן עקרוני להחרים את הפורום, כי זאת לא דרכי, אבל אין ספק שתרומתו הייחודית של משה פיק לרווחתם של חולי המיאסטניה בארץ ( וגם בעולם, אני הגעתי אליו לראשונה דרך אתר אינטרנט בארצות הברית, שבו המליצו לי לפנות אליו אם אני מישראל) אין לה אח ורע, לא בקרב החולים וגם לא בקרב הרופאים שמטפלים במחלה זו.

במקום שיילך לשבת "תחת גפנו ותאנתו" ולהנות מהרמיסיה שלו, הוא החליט להקדיש את כל זמנו ומרצו, כדי לסייע לאותם שהיו פחות ברי מזל ממנו.
    אין הרבה שהיו עושים זאת.

אני עצמי הגעתי לפורום בעקבות בקשתו ומתוך כך שחשב שאוכל לתרום.
    למרות שהגישה הראשונית שלי, הייתה " לברוח" מהמחלה הזאת, ואפילו לא לבוא למפגשי תמיכה, הוא " הדביק" אותי בהדרגה ברצון שלו לשפר את הטיפול בחולי המיאסטניה בארץ.

הייתי שמחה לדעת מה היו הסיבות בגללן הוחלט " להעבירו מתפקידו"
    בכל מקרה אני תקווה שזה לא ריפה את ידיו, ושהוא ימשיך בפעלו המבורך.
    ואולי זה ישכנע אותו שצריך להקים גוף רציני עם אתר משלו, כפי שקיים היום בעמותות רבות.

עליסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל-

ערן משה
    14/05/2009

מסכים עם עליסה, אבל אני חושב שאפשר להקים את אותו םורום באתר אחר, הפסדם של מנהלי הפורום שלא מבינים את משדמעותו לחולים, פורום בו יש רופא שעונה לתשובות הוא לא בהכרח תמיכה ושיתוף עיניינים עם חולים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה איתך בכל מה שנאמר בתגובתך

גזית מאירה
    14/05/2009

מסכימה איתך עליסה בכל מילה
    גזית מאירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל מאוד

מיסטי
    13/05/2009

משה היקר,
    צר לי לשמוע שכך הם פני הדברים, שבטוחתני אינם משקפים את שחשים משתתפי הפורום.
    אני חושבת שהאפשרות לקבל תמיכה בפורום (לכתוב, להגיב, ואף לקרוא בלבד) הינה משמעותית ביותר - חשוב וטוב להיחשף באופן ישיר למגוון הדעות וההתנסויות של אנשים בעלי רקע שונה וביטויים שונים של המחלה.
    אני מוקירה ומודה לך מקרב לבי על כל שעשית עד כה במסגרת הפורום (ולא רק) ומקווה מאוד שתימצא הדרך להמשיך מסגרת זו, אולי במקום אחר.
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל

מיכל ב
    14/05/2009

למשה,
    אני בטוחה שאין צורך להגיד את הברור מעליו,כגון שאני ועוד הרבה מסכימים עם כל משאמרו עליסה ערן ועוד...

מבחינתי אני יכולה רק להגיד שגם כשהייתי במצבים הכי פחות סימפטים עצם היכולת לפנות אליך או לכל אחד אחר דרך הפורום תרמה המון.

תמיד ידעתה להגיד את הדבר הנכון ובזמן הנכון.

וחבל מאד שכל אלה שמחליטים בשם כולם לא רואים את התמונה הנכונה והמלאה.

בהצלחה בהכל ומקווה בשם כולם שתחזור (בדרך אחרת)

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה חבל עם יש כבר משהו טוב !! גזית

גזית מאירה
    14/05/2009

משה

תודה לך על כל התמיכה והעזרה
    כמה חבל באם יש כבר משהו טוב ואדם שמוכן לתרום מזמנו ולעזור מכל הלב ללא תמורה
    גם זה סוגרים ......

נישאר בקשר
    גזית מאירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחראי הפורום

הילה מור
    15/05/2009

אצל כל חולה המחלה דומה או שונה ממה שכל הנוירולוגים בארץ ובעולם יודעים מהספרות הרפואית.
    כאן נכתב "ספר המיאסטניה".כאן זעקנו בנינו מיחס מזלזל ואף משפיל כשלא התאמנו למה שהרופאים למדו עם כל הכבוד.
    משה פיק אמנם לא רופא אך הוא בקשב מתמיד עם כל החולים (לי הוא עוזר ומקשיב 6 שנים או יותר..)משה עזר לי לא רק להתמודד עם המחלה אלא גם בלם את התדרדרותה במשך כל השנים !עד לכדי מצב שרופאיי החלו להתייעץ איתו לגביי!
    אם יש רופאים שיכולים לעזור אלו רק רופאים שיודעים שאין "שחור או לבן"במחלה הזו והם עוזרים לנו יחד עם משה שמקבל ממנו את האינפורמציה לא רק בפורום אלא גם אליו הביתה,בכל שעות היממה והכי חשוב בשעת מצוקה!
    כל מה שכתבנו בפורום הוא ה"ספר" שלנו!ואין אדם שיודע להקשיב ולעזור לנו יותר ממשה.
    אני מקווה שתתן לנו את הבמה בפורום הזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחראי הפורום-

ערן משה
    15/05/2009

משה פיק הוא אחד האנשים הבודדים בארצינו הקטנטונת שעדיין עושה דברים בשביל אחרים ונמצא שם בשביל אחרים ולמען אחרים, ךךא כך בקשת תמורה וללא טובות הנאה, אין לו ולא הייתה לו שום סיבה לעשוץ זאת ע"מ למשוך אליו חולים, אם היית עוכב אחר דבריו בפורום היית מגלה שגם אם דיברנו סרה באחד בהוירולוגים המטפלים, משה היה הראשון להרגיע ולעצור זאת, אדם אשר מארגן קב' תמיכה בביתו ללא כל תשלום אלא למען מטרה טהורה אחת לעזור לחולים החולים באותה מחלה בה הוא חולה!!!
    אני חוזר ואומר אין אנשים כאלה יותר, לאור מה שקורה היום במדינתינו לא כ"כ ברור לי, אבל מובן מדוע החשדות בטובות הנאה וכ'ו, אבל זה לא האדם ולא המקום, פורום זה הוא לתועלת החולים בלבד ולתמיכתם, כמו שנאמר כאן אנו מוצאים הרבה פעמים תשובות שאף רופא מהמוממחים בארץ לא יכולים לתת לנו, פשוןט כי ניסיונם אל מול ניסיון החולים הוא מועט וזו מחלה די נדירה ומאד מאד מתעתעת.
    פרו' אברמסקי, מי שטוען כי הוא אבי המיאסטניה- לפי מחקריו נמצא בקשר ישיר עם משה פיק ועונה כלכ שאלותיו, שהן שאלותינו ברצון ובשמחה, ד"ר הלמן שמדובר כאן רבות עליו שוחח והתייעץ עם משה פיק ועליסה על כל נושא חולי המיאסטניה.
    צריך להבין אדם כזה צריך לכבד ולהוקיר ולא לגנות אתו ולומר שהאינטרסים האישיים שלו פוגעים במהות הפורום שהוא עזרה ותמיכה כי זה האינטרס היחיד שלו תמיכה ועזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה להלחם בטחנות רוח כל כך רבות

עליסה
    15/05/2009

אני מתנצלת בפניך משה, שאין לי כוח להלחם בעוד טחנת רוח אחת.
    כפי שאתה יודעת אני עסוקה כרגע במלחמה אחרת, שהסיכויים שלה כנראה די דומים.
    ואי אפשר להלחם בכל החזיתות.

עליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל חבל חבל

אהוד
    15/05/2009

למנהל הפורום!
    לא ידועה לי הסיבה להחלטתך.אבל היא נראית לי שגויה לחלוטין,
    גדולתו של אדם נמדדת בכך שיש לו היכולת להודות כי טעה,
    גדולתו של אדם נמדדת בכך שהוא משליך את האגו לפינה ובודק לגופו של ענין,
    חבל לנסות לכופף ידים ללא צורך וחבל לקלקל לכל כך הרבה אנשים שזקוקים
    לנסיונו ולידע של משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה, האם ראית את המייל?

- שלגיה
    16/05/2009

בענין הקומונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו