מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצטערתמיכל ב15/05/2009
מצטערת אבל אולי המיאסטניה פגעיה לי גם בראש כי אני עדין לא הבנתי היכן הבעיה?
יצרו בעיה ממקום שאין בכלל בעיה ? אלה אם כן החליט מנהל הפורום שיש איזשהוא רופא שצריך לקדם אותו ואת האינטרסים האישים שלו.
מצטערת שאני חולקת על דעתך בקשר לזמנם של הרופאים.לדעתי כל אחד עם טיפה אכפתיות מסוגל בזמנים מסוימים לענות לשאלות החולים.וכבר ראיתי שרופא פרטי ששלימת לו ממיטב כספך מסוגל לנפנף אותך בחוסר אנושיות שמצד שני רופא של הקופה מסוגל לענות תמיד בשיא האכפתיות והאנשיות ללא שום תמורה.(בלי להכנס לשמות)
אני מסכימה עם עליסה שאין טעם להלחם בטחנות רוח במיוחד שיש הרבה כאלה.רק שלדעתי היה חשוב שכל מחליטי ההחלטות שישמעו מה שיש למשתתפי הפורום להגיד .ואולי להבין שלפעמים גם "אלה שיודעים הכל טועים".
ואין שום עלבון או השפלה בלהודות טעינו אלה ההפך הוא הנכון.
שבת שלום
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעיה בדיוק בדברייך-
ערן15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)