תרופה חדשה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה חדשה?
    ערן משה
    21/08/2007

שלום לכולם
    האם מישהו שמע או מטופל בתרופה הנקראת RETUXIMAB?
    אם כן האם אפשר לקבל מעט מידע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה חדשה?

הוספת תגובה

• retuximab

ערן משה
    21/08/2007

תודה רבה. גם אני מועמד לקבלת התרופה, החלו תהליכי קבלת טופס 29ג, פשוט עניין אותי אם יש ניסיון על חולי מיאסטניה כי לפי מה שקראתי על חולי ראומטויק ארטריטיס יש ניסיון טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Rituximab

משה פיק
    23/08/2007

שלום ערן,
    Rituximab (בשמה הנסיוני היא הייתה מוכרת בשם "CD20") זו תרופה שנמצאת בשוק למטרת טיפול בגידולים סרטניים בשם Lymphoma (סוג גידול של בלוטת הלימפה).
    היא נוסתה בשנים האחרונות בהצלחה על מספר חולי מיאסטניה שעברו את כל התרופות האחרות ללא הצלחה מרובה כולל תרופה בשם Cyclophosphamid שהיא גם תרופה נגד סרטן (תרופה כימוטרפית) . למספר חולים שקיבלו אותה (תרופה מאוד יקרה) היו בנוסף למיאסטניה מחלות אוטואימוניות נוספות.
    התרופה ניתנת בעירוי, חולה מארה"ב שקיבלה אותה סיפרה לי שהתהליך היה ארוך (8 שעות עירוי, פעם בשבוע למשך 4 שבועות) אולם התוצאה הייתה טובה.
    התרופה נוסתה על חולה מיאסטניה שעבר השתלת מוח עצם.
    היא עוזרת טוב לחולה שמוגדר Musk-Pos.
    לעיתים היא נלקחת בצירוף פרדניזון.
    יש לנו בקבוצה חולה שמיועדת לנסות את התרופה בקרוב.

משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו