מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשת שרירי עורף.איציק ר.21/08/2007
חליתי במיאסטניה גרביס בחודש מרס השנה ומזה כארבעה חדשים איני מסוגל להחזיק
את ראשי זקוף.מענין אותי האם יש מי ש"חווה" בעיה זו וכמה זמן לקח עד שהבעיה נפתרה?
בתקוה שכן.
תודה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשת חגורת הכתפיים
יעל21/08/2007גם אצלי חולשה של חגורת הכתפיים שמקשה על ישיבה זקופה, החזקת הראש, חפיפת שיער
אבל גם חולשה ברגליים עליה וירידה במדרגות
מסטינון לא עוזר, לכן אני מתחילה טיפול בפלזמה פרזיס ואדווח על התוצאות
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלזמהפרזיס
מאסקית21/08/2007אצלי זה עושה נפלאות.
מרגישה ממש שדם חדש זורם בעורקי. התיפקוד שלי בשבוע עד עשרה ימים אחרי הטיפול טוב בהרבה מאשר לפני שהתחלתי בטיפולי הפלזמהפרזיס.
הצוות של מכון הפלזמה בהדסה עין-כרם פשוט נהדר. הטכנאיות עושות עבודתן בצורה מקצועית ונעימה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלסמה פרזיס
גזית מאירה22/08/2007אני עוברת גם טיפולי פלסמה פ. בבלינסון בבנק הדם
הטיפול השפיע אחרי חודשים וחצי ,אבל בקשר לעיפות ותשישות אין השפעה
ברצוני לציין שהצוות בבנק הדם בבלינסון מעולה מעולה יחס אדיב וחם מקסימים כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלזמהפרזיס
יעל22/08/2007מאירה,
אם אין השפעה על תשישות, אז על מה כן?
גם אני אעבור את הטיפולים בבנינסון
כנראה שניפגש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
גזית מאירה22/08/2007שלום יעל
אצלי יש השפעה על העיניים .
הגעתי עם עיניים עצומות כמעט , ואחרי חודשים וחצי בערך התחלתי לראות שיפור.
על כל חולה יש השפעה שונה ישנם חולים שמהטיפול הראשון השני ,חל כבר שיפור.
לגבי עייפות ותשישות איני רואה עדיין שיפור
מאירה גזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד והמיאסטניה שלו
תהלה21/08/2007איציק שלום!
יש לי מיאסטניה מזה כשבע שנים. אצלי המיאסטניה היא כללית ומתבטאת בגפיים וגם בצוואר, בפה ופעמיים גם בעיניים בראייה כפולה. כאשר עדיין לא הייתי מאוזנת מבחינה תרופתית לעיתים התקשיתי להחזיק את הראש, בעיקר כשנדרשתי להשאיר את הראש זקוף באופן סטטי לזמן ממושך. אני (ואף אחד) לא יכולה לומר לך כמה זמן זה ייקח עד שהמצב ישתפר. כל אחד והמיאסטניה שלו. מה שאמרו לי כאשר חליתי ( והיום בראייה לאחור אני מבינה שזה היה ממש נכון) זה שהשנתיים הראשונות הן הכי קשות. אני חושבת שזה כך משום שלוקח זמן להכיר את הגוף ולדעת מה משפיע על המיאסטניה ומשום שלוקח זמן להתאזן ולמצוא את הטיפול התרופתי הנכון ביותר עבור האדם הספציפי.אין זה אומר שייקח לך שנתיים עד שהמצב ישתפר. הטיפ שאני יכולה לתת לך הוא לא להתייאש ולהמשיך להאמין שיהיה יותר טוב!!! תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה בעורף
גטה שמעון23/08/2007לפני תחילת ההפוגה אצלי היתה תופעה של חולשה בעורף עד כדי שנעזרתי עם היד כדי להחזיק את הראש זקוף, זה פסק באותה פתאומיות כמו שזה התחיל זה היה למספר ימים בלבד.
איחולי בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)