חולשת שרירי עורף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשת שרירי עורף.
    איציק ר.
    21/08/2007

חליתי במיאסטניה גרביס בחודש מרס השנה ומזה כארבעה חדשים איני מסוגל להחזיק
    את ראשי זקוף.מענין אותי האם יש מי ש"חווה" בעיה זו וכמה זמן לקח עד שהבעיה נפתרה?
    בתקוה שכן.
    תודה
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשת שרירי עורף.

הוספת תגובה

• חולשת חגורת הכתפיים

יעל
    21/08/2007

גם אצלי חולשה של חגורת הכתפיים שמקשה על ישיבה זקופה, החזקת הראש, חפיפת שיער
    אבל גם חולשה ברגליים עליה וירידה במדרגות
    מסטינון לא עוזר, לכן אני מתחילה טיפול בפלזמה פרזיס ואדווח על התוצאות
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלזמהפרזיס

מאסקית
    21/08/2007

אצלי זה עושה נפלאות.
    מרגישה ממש שדם חדש זורם בעורקי. התיפקוד שלי בשבוע עד עשרה ימים אחרי הטיפול טוב בהרבה מאשר לפני שהתחלתי בטיפולי הפלזמהפרזיס.
    הצוות של מכון הפלזמה בהדסה עין-כרם פשוט נהדר. הטכנאיות עושות עבודתן בצורה מקצועית ונעימה מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסמה פרזיס

גזית מאירה
    22/08/2007

אני עוברת גם טיפולי פלסמה פ. בבלינסון בבנק הדם
    הטיפול השפיע אחרי חודשים וחצי ,אבל בקשר לעיפות ותשישות אין השפעה

ברצוני לציין שהצוות בבנק הדם בבלינסון מעולה מעולה יחס אדיב וחם מקסימים כולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלזמהפרזיס

יעל
    22/08/2007

מאירה,
    אם אין השפעה על תשישות, אז על מה כן?
    גם אני אעבור את הטיפולים בבנינסון
    כנראה שניפגש
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

גזית מאירה
    22/08/2007

שלום יעל

אצלי יש השפעה על העיניים .

הגעתי עם עיניים עצומות כמעט , ואחרי חודשים וחצי בערך התחלתי לראות שיפור.

על כל חולה יש השפעה שונה ישנם חולים שמהטיפול הראשון השני ,חל כבר שיפור.

לגבי עייפות ותשישות איני רואה עדיין שיפור

מאירה גזית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אחד והמיאסטניה שלו

תהלה
    21/08/2007

איציק שלום!
    יש לי מיאסטניה מזה כשבע שנים. אצלי המיאסטניה היא כללית ומתבטאת בגפיים וגם בצוואר, בפה ופעמיים גם בעיניים בראייה כפולה. כאשר עדיין לא הייתי מאוזנת מבחינה תרופתית לעיתים התקשיתי להחזיק את הראש, בעיקר כשנדרשתי להשאיר את הראש זקוף באופן סטטי לזמן ממושך. אני (ואף אחד) לא יכולה לומר לך כמה זמן זה ייקח עד שהמצב ישתפר. כל אחד והמיאסטניה שלו. מה שאמרו לי כאשר חליתי ( והיום בראייה לאחור אני מבינה שזה היה ממש נכון) זה שהשנתיים הראשונות הן הכי קשות. אני חושבת שזה כך משום שלוקח זמן להכיר את הגוף ולדעת מה משפיע על המיאסטניה ומשום שלוקח זמן להתאזן ולמצוא את הטיפול התרופתי הנכון ביותר עבור האדם הספציפי.אין זה אומר שייקח לך שנתיים עד שהמצב ישתפר. הטיפ שאני יכולה לתת לך הוא לא להתייאש ולהמשיך להאמין שיהיה יותר טוב!!! תרגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה בעורף

גטה שמעון
    23/08/2007

לפני תחילת ההפוגה אצלי היתה תופעה של חולשה בעורף עד כדי שנעזרתי עם היד כדי להחזיק את הראש זקוף, זה פסק באותה פתאומיות כמו שזה התחיל זה היה למספר ימים בלבד.
    איחולי בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו