מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שרירים(לדעתי)חזקים מאד.נגה צימרמן14/06/2009
שלום,אני בת 60 סובלת כבר 4 חודשים מכאבים חזקים מאד(קודם ביד ימין)עכשיו ביד שמאל עם מגבלה קשה מאד בתפעול הזרועות. רק כאבים חזקים גם בזמן מנוחה ומוגבלות גדולה מאד בתנועות. פחדתי מבדיקת EMG ולא עשיתי אותה. כבר הייתי אצל 4 רופאים וכולם לא יודעים להגדיר הבעייה,עושה פיסיותרפיה לצוואר(הוא טוען שזה ניוון קל בחוליות הצוואר)רוצה שאעשה CT לצוואר,מיואשת וכואבת אני פונה אליכם מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
פרופ' מנחם שדה15/06/2009שאלתך אינה קשורה למיאסטניה גרביס. כאבים אינם ככלל חלק ממיאסטניה. אכן סביר שמקור הכאב בע"ש צווארי, והבדיקות שמוצעות לך הן הבדיקות הדרושות בכדי להתקדם ולאבחן את מקור הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה?
אהוד18/06/2009אם כואבים לי השרירים ואני מאובחן כחולה מיאסטניה אז אולי אני לא!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שרירים-
ערן17/06/2009אני חולה מיאסטניה גראביס וכיש חולשה ועייפות קשה של השרירים באופן פיזיולוגי הגוף מפעיל הרבה יותר את הגידים ולכן יש כאבים גם לחולי מיאסטניה גראביס למרות כל הספרות הישנה שנכתבה לשם כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שרירים.
עליסה18/06/2009שלום ערן,
אתה טועה, דוקא בספרות ה" ישנה" תוארו בהחלט כאבי שרירים אצל חולי מיאסטניה.
החולים של היום, זה משהו אחר.
עליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הספרות הישנה לא קוראים
ערן18/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)