מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נהיגהפרי18/06/2009
שלום פרפסור שדה אני חולת מיאסתניה כבר 4 שנים אני רוצה להוציא רשיון נהיגה אבל קצת פוחדת לסכן את עצמי ואת הנהגים אחרים השאלה שלי היא כזאות העם הרופא שלי יאשר לי להוציא רשיון נהיגה גם כשאני חולת מיאסתניה גרביס ואפלפסיה 2 העם מישרד הרישוי והתחבורה מאשרים לאנשים שהם חולים מיאסתניה להוציא רשיון נהיגה ולא עושים בעיות ועם אין בעיה מה אני צריכה לעשות ולמי לפנות כדי להוציא רשיון נהיגה המון תודה פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה בנהיגה
פרופ' מנחם שדה21/06/2009כפי שכבר עניתי, במיאסטניה לא צפוי אירוע של איבוד שליטה פתאומי ברכב. על כן ככלל אין מניעה מנהיגה לחולי מיאסטניה בהתאם לכוח השרירים שלהם. אצל רוב החולים המטופלים כוח השרירים טוב מספיק בכדי לנהוג ללא קושי. אם החולשה שלך קלה וללא החמרה משמעותית בעת התעייפות, ואת מסוגלת באופן מעשי לנהוג ברכב יאושר לך רישיון נהיגה. עליך לפנות למשרד הרישוי כרגיל, לציין את היותך חולת מיאסטניה ולהביא את האישורים מרופאך. יתכן שיפנו אותך לבדיקה במכון לבטיחות בדרכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)