נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נהיגה
    פרי
    18/06/2009

שלום פרפסור שדה אני חולת מיאסתניה כבר 4 שנים אני רוצה להוציא רשיון נהיגה אבל קצת פוחדת לסכן את עצמי ואת הנהגים אחרים השאלה שלי היא כזאות העם הרופא שלי יאשר לי להוציא רשיון נהיגה גם כשאני חולת מיאסתניה גרביס ואפלפסיה 2 העם מישרד הרישוי והתחבורה מאשרים לאנשים שהם חולים מיאסתניה להוציא רשיון נהיגה ולא עושים בעיות ועם אין בעיה מה אני צריכה לעשות ולמי לפנות כדי להוציא רשיון נהיגה המון תודה פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נהיגה

הוספת תגובה

• סכנה בנהיגה

פרופ' מנחם שדה
    21/06/2009

כפי שכבר עניתי, במיאסטניה לא צפוי אירוע של איבוד שליטה פתאומי ברכב. על כן ככלל אין מניעה מנהיגה לחולי מיאסטניה בהתאם לכוח השרירים שלהם. אצל רוב החולים המטופלים כוח השרירים טוב מספיק בכדי לנהוג ללא קושי. אם החולשה שלך קלה וללא החמרה משמעותית בעת התעייפות, ואת מסוגלת באופן מעשי לנהוג ברכב יאושר לך רישיון נהיגה. עליך לפנות למשרד הרישוי כרגיל, לציין את היותך חולת מיאסטניה ולהביא את האישורים מרופאך. יתכן שיפנו אותך לבדיקה במכון לבטיחות בדרכים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו