מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם !בת לחולה25/08/2007
אמא שלי חולה במיאסטניה , כבר חמש שנים , מאוד עוזר לי העדכונים שאני מקבלת באימייל , אמא שלי לא ממש קוראת וכותבת עברית אז אני זו שמעדכנת אותה , האם הפורום הוא גם תמיכה לאלו שעם החולים , שכפי שאתם יודעים גם זה אינו קל , אני ואמא שלי לבד ללא משפחה מלבדנו , אני בת 25 מתחילה את דרכי בחיים אבל מוצאת את עצמי נקרעת נפשית בגלל במחלה של אמא שבזמן האחרון רק מדרדרת , מה גם שעלות התרופות היא בגג 2500 שקל בחודש , בקיצור אני דואגת כל הזמן ומחפשת מקום שירגיעו אותי בקשר למחלה ........ ואין מקום טוב יותר מאשר אנשים שיודעים מה הם אומרים כי הם בעצמם סובלים כמו אמא שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בבני משפחת החולים
משה פיק25/08/2007מטרת "קבוצת התמיכה MG באינטרנט", מפגשי החולים והפורום הם בפירוש "תמיכה בחולי מיאסטניה ובני משפחתם". כמובן שהחולים הם הראשונים הזקוקים לעזרה ותמיכה אולם מקומם של קרובי המשפחה אינו פחות מכך. חולים שאינם מתמכים ע"י בני משפחתם מצבם קשה יותר מחולים המקבלים תמיכה ועזרה במחלה המתעתעת שבה ברוב הזמן ההיא אינה ניראת חיצונית אולם היא קשה מאוד להתמודדות פנימית. זו הסיבה שאני מזמין למפגשי התמיכה גם מלווים שישמעו את מצוקתם של יקיריהם ויוכלו לעמוד לצידם בחיי היו יום.
מלוים ובני משפחה המבקשים ללמוד איך לעזור לחולים הקשורים אליהם וכיצד להתמודד עצמם עם סבל בני משפחתם יכולים בכל עת ליצור איתי קשר בדוא"ל או בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)