שלום לכולם !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם !
    בת לחולה
    25/08/2007

אמא שלי חולה במיאסטניה , כבר חמש שנים , מאוד עוזר לי העדכונים שאני מקבלת באימייל , אמא שלי לא ממש קוראת וכותבת עברית אז אני זו שמעדכנת אותה , האם הפורום הוא גם תמיכה לאלו שעם החולים , שכפי שאתם יודעים גם זה אינו קל , אני ואמא שלי לבד ללא משפחה מלבדנו , אני בת 25 מתחילה את דרכי בחיים אבל מוצאת את עצמי נקרעת נפשית בגלל במחלה של אמא שבזמן האחרון רק מדרדרת , מה גם שעלות התרופות היא בגג 2500 שקל בחודש , בקיצור אני דואגת כל הזמן ומחפשת מקום שירגיעו אותי בקשר למחלה ........ ואין מקום טוב יותר מאשר אנשים שיודעים מה הם אומרים כי הם בעצמם סובלים כמו אמא שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם !

הוספת תגובה

• תמיכה בבני משפחת החולים

משה פיק
    25/08/2007

מטרת "קבוצת התמיכה MG באינטרנט", מפגשי החולים והפורום הם בפירוש "תמיכה בחולי מיאסטניה ובני משפחתם". כמובן שהחולים הם הראשונים הזקוקים לעזרה ותמיכה אולם מקומם של קרובי המשפחה אינו פחות מכך. חולים שאינם מתמכים ע"י בני משפחתם מצבם קשה יותר מחולים המקבלים תמיכה ועזרה במחלה המתעתעת שבה ברוב הזמן ההיא אינה ניראת חיצונית אולם היא קשה מאוד להתמודדות פנימית. זו הסיבה שאני מזמין למפגשי התמיכה גם מלווים שישמעו את מצוקתם של יקיריהם ויוכלו לעמוד לצידם בחיי היו יום.
    מלוים ובני משפחה המבקשים ללמוד איך לעזור לחולים הקשורים אליהם וכיצד להתמודד עצמם עם סבל בני משפחתם יכולים בכל עת ליצור איתי קשר בדוא"ל או בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו