מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל הכבוד למשה היקראופירה26/08/2007
אני גאה בך שפתחת את הפורום בנוסף לשיחות שאתה מקדיש שעות לתמיכה,
בביקורים שלך אצל חולים ובידע הרב שאתה מספק לחולים.
זאת הזדמנות נהדרת להודות לך ,על היותך אוזן קשבת ,לא רק לחולי מאסטניה גרביס
אתה מצליח לעזור לאנשים רבים החולים במחלות אוטואימוניות ויודע לכוון אותם ובמיוחד להרגיע.
משה כל הכבוד והלוואי שנתברך באנשים כמוך
יישר כוח!!!!
אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה לפורום
משה פיק26/08/2007היי אופירה,
ברוכה הבאה לפורום.
ידעתי שתופיעי ביום מהימים והכן הגעת.
אני מקווה ששלומך טוב.
האם את בקשר עם ידידתיינו ההמטולוגית ?
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הנמצא
אופירה28/08/2007משה שלום ,
אני מרגישה טוב יותר וכעת אני מטופלת ברפואה אלטרנטיבית
וזה מאוד עוזר .
המשך יום טוב
אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה אלטרנטיבית
מאסקית28/08/2007תוכלי בבקשה לפרט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה אלטרנטיבית
אופירה29/08/2007מאסקית שלום רב,
הגעתי לרפואה הסינית לאחר שסבלתי מכאבי שרירים בכל הגוף ,מבצקות ומחוסר שווי משקל
כאשר הייתי מגיעה לרופא מערבי הוא לא היה רואה קשר בין התופעות והיה מטפל אך ורק בסימפטום שבגללו הגעתי ולא במקור הבעיה ובמקרה הטוב היה מפנה אותי לרופאים נוספים שכל אחד מהם טיפל בבעיה שתחת תחום התמחותו.
האבחנה נעשית באמצעות אבחנת לשון, אבחנת דופק, אבחנת בטן, אבחנת התבוננות, אבחנה ע"י מגע ועוד. לאחר הוא מתשאל תשאול מעמיק
המטפל שלי משלב כמה שיטות של - עיסוי, כירופרקטיקה ואקופנטורה (דיקור סיני) המהשפיע באופן ישיר על איזון הזרימה בגוף.
היום לאחר שנה ,המטפל שלי הצליח לעזור לי בהורדת בצקות ,שהשילו מגופי 7 ק"ג
ובהפחתת הכאבים
וכמובן אני מקפידה לשמור על תזונה נכונה ,והולכת לטיפול פעם בשבועיים .
מאסקית ,אני אומנם נהנת ורואה תוצאות מהרפואה האלטרנטיבית
אך חושבת שצריכים לשלב את הרפואה המערבית והסינית יחדיו
והתוצאות נהדרות .
,
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)