שאלות רפואיות שלא מקבלות תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות רפואיות שלא מקבלות תשובה
    משה פיק
    04/09/2007

שלום לכולם.
    אני חוזר ומדגיש שפורום זה הוא לשם אינפורמציה בלבד ולכן התשובות לשאלות שנשאלות כאן הן לא תשובות שיש להתיחס אליהם כתשובה של רופא .
    אני איני רופא וכל החברים שמשיבים לשאלות הנשאלות כאן אינם נכללים בצוות רפואי כלשהו.

מדי פעם נשאלות שאלות שלא בדיוק קשורות למחלה, וזה בסדר היות והשואלים רוצים לגעת אם אין השפעה רעה על המחלה מטיפולים שונים או שימוש בתרופות אלטרנטיביות.

מי שלא מקבל מענה לשאלותיו היות ואף אחד מהחברים בפורום לא התנסה בהן ובכל זאת מעוניין לשמוע דעתו של רופא, יצרתי קשר עם פורום לטרשת שבו התשובות ניתנות ע"י הנוירולוג דר. קרני ושם אולי תקבלו תשובה שאינה מושגת בפורום הזה. למרות שגם שם התשובות אינן רפואיות מחייבות ועל כל תשובה יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פורום נוירולוגיה

יעל
    05/09/2007

שלום משה
    לא מצאתי את הפורום בתפוז. הכתובת לא נכונה גם לא לפי שם הרופא
    בפורום נוירולוגיה של ד"ר ויינשטיין אין תשובות כבר חודש ימים
    להתראות
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיסטי
    05/09/2007

תודה, משה. אני מודעת לכך שהפורום אינו בר סמכא רפואי, אך הוא מקום נוח לבירורים ראשוניים מבחינתי.
    בנוסף, פרטי נמצאים אצלך ואני מקבלת באופן סדיר מיילים ממך לקבוצת התמיכה באינטרנט. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו