מבצע להוספת חולי מיאסאניה לפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבצע להוספת חולי מיאסאניה לפורום
    משה פיק
    11/09/2007

שלום לכולם,
    אני מבקש את עזרתכם להגיע ליותר חולי מיאסטניה שאנו מכירים ועדיין אינם יודעים על פעילות הפורום.
    המשתתפים שכבר יודעים על קיום הפורום, אלה שמדי פעם שואלים, עונים ומגיבים ואותם שרק קוראים ולא מגיבים נמצאים באיזורים שונים של הארץ והם בוודאי מכירים חולים באיזורם, אם זה באיזור חיפה, ירושלים או באר-שבע .

אנא הרימו טלפונים לחברים וידעו אותם על קיום הפורום כדי שנגיע למכסימום החולים בארץ.

אני צריך את עזרתכם לשתף את כל חולי המיאסטניה שאנו מכירים לקבוצה אחת חזקה.

בברכה

משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד ערוץ להוספת חברים

מיסטי
    11/09/2007

משה, יישר כוח על פועלך ונסיונותיך להגיע לחברי הקהילה כולם. אכן, בכדי שהפורום יהיה פעיל באופן שוטף יש צורך בגרעין משתתפים קבוע, וכיוון שלא כולם יכולים להתמיד ברמה היומיומית חשוב להרחיב את מעגל המשתתפים.
    בפעם הבאה שאהיה בטיפול פלזמפרזיס ברמב"ם אתלה הודעה קטנה בעניין. אני ממליצה גם לשאר מטופלי הפלזמפרזיס וה- IVIG בבתי החולים האחרים לעשות זאת.
    שנה טובה לכולם, שנת בריאות ותמיכה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערוצים להוספת חברים

משה פיק
    11/09/2007

מיסטי כותבת : "בפעם הבאה שאהיה בטיפול פלזמפרזיס ברמב"ם אתלה הודעה קטנה בעניין. אני ממליצה גם לשאר מטופלי הפלזמפרזיס וה- IVIG בבתי החולים האחרים לעשות זאת.
    רעיון טוב ויעיל , מיסטי.
    השבוע נסעתי לירושלים למחלקת פלסמהפרזיס בכדי לפגוש את ה"מלאכיות" שטיפלו בי לפני 7 שנים. נהנתי מהביקור ובהזדמנות זו תליתי מודעה על לוח המודעות על קבוצת התמיכה והפורום.

אני מבקש מכל אותם שמבקרים במחלקות נוירולוגיות ובטיפולי פלסמה ואימונוגלובולינים לשים מודעה עבור חולי מיאסטניה. אני אכין "פלקט" קצר ואפיץ אותן ב דוא"ל לכל חברי קבוצת התמיכה באינטרנט. הדפיסו אותו וקחו אותו עמכם לבתי החולים לתלות על לוח המודעות.
    בנוסף ישנה דרך נוספת והיא להשאיר "כרטיס ביקור" עם הפרטים על הקבוצה והפורום אצל הנוירולוגים שאתם מבקרים אצלם בבקשה שימסרו אותו לחולים שלהם שאינם מכירים את הקבוצות הפועלות.

בברכה לכולם

משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו