מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרים פרה ביוטיים ומערכת החיסוןישראל11/09/2007
האם מוצרים פרוביוטיים, כגון תוסף אסידופוליס, עשוי/עלול להשפיע על המערכת החיסונית כנגד הדיכוי המכוון?
הוצע לי להתחיל לצרוך את הנ"ל עקב הגברת מינון הפרדניזון הידוע כמחסל חיידקי מעיים טובים וחייוניים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון-לתופעת הלווי-קיבה
מורג יהודה15/09/2007הרופאה שלי רשמה לי, Famotidine, של "טבע" . בדוק. (ייתכן שזו מאותו סוג ?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורג יהודה FAMOTIDIN -
ישראל15/09/2007התרופה היא מקבילה ל"גאסטרו" ותפקידה להגן על רירית הקיבה מפני כל התרופות שעשויות להזיק.
אני מתכוון לתוסף מזון שיעשיר את פלורת המעיים בחיידקים מועילים המשפרים את העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורג יהודה15/09/2007הבנתי, תודה. -שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות כנגד תופעות לוואי של תרופות
משה פיק15/09/2007שלום ישראל.
כאשר אתה כותב : "הוצע לי לצרוך את הנ"ל" .
מי הציע ?
האם רופא הציע ? האם מטפל בתרופות אלטרנטיביות ? האם רופא נוירולוג הציע ?
לא מעט חולים צורכים לא מעט תרופות שמטרתן היא להתגבר על תופעות הלוואי של תרופות שנלקחות עבור המיאסטניה וחשוב לדעת שזה שממליץ או נותן מירשם יהיה מודע לכך שהמשתמש חולה מיאסטניה ולא מספיק שיתן אותה רק מפני שזו תרופה שמקבלים אנשים שמתלוננים על תופעה מסוימת.
זו דעתי האישית שהיא אינה רפואית פרופר.
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל גופנים - שאלה טכנית
מורג יהודה15/09/2007האותיות בדף האינטרנט הן קטנות, קשה לי לקרוא אותן.
בצד הקליטה, לא הצלחתי להגדיל אותן. כתוב בעזרה שאפשר לשנותן, אם השולח לא קבע מראש את גודל הגופן.
האם ידוע למישהו איך לפתור בעיה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגופנים
מורג יהודה15/09/2007שיניתי את הרזולוציה, הקטנתי, וזה עזר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגופנים
משה פיק15/09/2007שלום יהודה,
ברוך בואך לפורום.
אני חושב שהגיע הזמן להחליף משקפיים !
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)