מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופאים בעולם המטפלים ב - M.Gאורי16/09/2007
האם יש מיידע על הרופאים המומחים בעולם בנושא והאפשרות לפנות/להתייעץ עימם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים למיאסטניה בארה"ב
משה פיק17/09/2007שלום זיו,
שלחתי שאלה לחברי בארה"ב ולעמותה האמריקאית.
קיבלתי שמות של מקומות ורופאים . אני מרכז את המידע ואפרסם אותו בימים הקרובים.
מהעמותה האמריקאית הבטיחו לי ריכוז של אינפורמציה וכאשר תגיע היא תהיה כלולה בתשובתי.
קצת סבלנות.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירולוגים לMG מומלצים בארה"ב
משה פיק18/09/2007שלום זיו ולשאר המעוניינים,
לאחר שקיבלתי לא מעט תגובות הכוללות אינפורמציה חופפת אני מצ"ב רשימה של מומחים המוכרים בארה"ב כאלה עם נסיון רב בטיפול עם חולי מיאסטניה.
התגובה הראשונית החוזרת שקיבלתי היא שהידע והמומחים נמצאים במחלקות המחקר של האוניברסיטאות במדינות השונות( והן לא מעטות).
לפני שקיבלתי את הרשימה (שהיא למעשה אינה קיימת ויכינו אותה בשבילי) מהעמותה האמריקאית אני נותן כאן את הרשימה שאספתי והיא כוללת את מירב המומחים והאוניברסיטאות.
Dr. Donald Sanders at Duke university.
Mayo Clinic, in Rochester, Minnesota.
Dr. David Weinberg at Caritas St. Elizabeth in Boston, MA
Johns Hopkins University Hospital in Baltimore, Maryland , Dr. Daniel Drachman.
http://www.hopkinsneuro.org/ALS/doc.cfm?i=100
University of Maryland Hospital in Baltimore
Washington, DC, Georgetown University Hospital
James F. Howard, Jr., M.D. Professor of Neurology
The University of North Carolina at Chapel Hill
Dr. Sanders at Duke university
ROBERT PASCUZZI CHAIR OF NEUROLOGY UNIVERSITY OF INDIANA
לידיעתכם ולשימושכם.
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנית: איך מתייעצים איתם?
מאסקית18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתיעצים עם מומחה בחו"ל ?
משה פיק19/09/2007מאסקית
ניתן להכנס לאתרים של האוניברסטאות לאחר איתורם ב Google וליצור קשר עם הרופא (בדומה לפניה לשר"פ בארץ) בעזרת Email או בשיחה ישירה. הם יכוונו אותך מה לעשות. בדרך כלל הם יבקשו לשלוח להם ניירת רפואית כשלב ראשון ואז יתנו לך את דעתם מה ניתן לעשות.
ישנם מיקרים שהם מוכנים שהחולה יקבע תור ויגיע למרפאה עצמה לאבחנה וטיפול..
בברכה
משה פיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוות היועצים רופאים/מדענים של MGFA
משה פיק19/09/2007קבלתי עכשיו את תגובת העמותה האמריקאית (MGFA) לבקשתי,
למרות שהם בד"כ אינם מפיצים רשימה זאת היא בכ"ז נשלחה אלי לפי בקשתי לאחר שהסברתי לאנשים שמכירים אותי את מטרת הבקשה (קשרים טובים אינם מאכזבים).
איני יכול להפיץ אותה כאן, (זהו קובץ PDF שכדי לקרא אותו נדרשת תכנת Adobe Reader במחשב ) היא די ארוכה ומפורטת (שמות רופאים, כתובות, טלפונים + ניידים, כתובות Email, וכו') זו רשימת צוות היועצים הרפואיים/מדענים של העמותה האמריקאית למיאסטניה גרביס שנמצאים במדינות השונות בארה"ב (אל נשכח שזו יבשת) שמוכנים לקבל שיחות גם מחולים פרטיים.
מי שמעוניין ברופא במדינה ספציפית, יכול לפנות אלי ב Email ויקבל את מבוקשו.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הרשימה במייל
מיסטי19/09/2007שלום משה,
האם הרשימה נמצאת באתר ה- MGFA?
יהיה נוח אם תעביר לנו את הרשימה במייל לרשימת התפוצה של חברי קבוצת התמיכה באינטרנט.
תודה וגמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת הרופאים בארה"ב
משה פיק19/09/2007שלום מיסטי.
כפי שכבר ציינתי בהודעה הקודמת. הרשימה אינה מיועדת להפצה גורפת. גם באתר העמותה האמריקאית (MGFA) לא תמצאי אותה. אני קיבלתי אותה בזכות קשריי עם העמותה ועזרתי לחולים בארה"ב שרבים מכירים אותי והיא תשמש אותי לעזור לחולים המעוניינים לפנות לעזרה או לקבלת דיעה שניה מרופאים ידועים מחוץ לרופאים המקומיים, למרות שאין לנו במה להתבייש ברופאים הישראלים שהידע שלהם במיאסטניה אינו נופל משום מומחה במקום אחר ובחלקם גם עולים עליהם בידע ובנסיון.
שוב.... . מי שמעוניין בשמות וכתובת לפניה יכול לפנות אלי בצורה פרטית ב Email ואספק לו את המידע הנדרש - האינפורמצינ היא עבורכם.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)