רופאים בעולם המטפלים ב - M.G

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופאים בעולם המטפלים ב - M.G
    אורי
    16/09/2007

האם יש מיידע על הרופאים המומחים בעולם בנושא והאפשרות לפנות/להתייעץ עימם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מומחים למיאסטניה בארה"ב

משה פיק
    17/09/2007

שלום זיו,
    שלחתי שאלה לחברי בארה"ב ולעמותה האמריקאית.
    קיבלתי שמות של מקומות ורופאים . אני מרכז את המידע ואפרסם אותו בימים הקרובים.
    מהעמותה האמריקאית הבטיחו לי ריכוז של אינפורמציה וכאשר תגיע היא תהיה כלולה בתשובתי.
    קצת סבלנות.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירולוגים לMG מומלצים בארה"ב

משה פיק
    18/09/2007

שלום זיו ולשאר המעוניינים,
    לאחר שקיבלתי לא מעט תגובות הכוללות אינפורמציה חופפת אני מצ"ב רשימה של מומחים המוכרים בארה"ב כאלה עם נסיון רב בטיפול עם חולי מיאסטניה.
    התגובה הראשונית החוזרת שקיבלתי היא שהידע והמומחים נמצאים במחלקות המחקר של האוניברסיטאות במדינות השונות( והן לא מעטות).
    לפני שקיבלתי את הרשימה (שהיא למעשה אינה קיימת ויכינו אותה בשבילי) מהעמותה האמריקאית אני נותן כאן את הרשימה שאספתי והיא כוללת את מירב המומחים והאוניברסיטאות.

Dr. Donald Sanders at Duke university.
    Mayo Clinic, in Rochester, Minnesota.
    Dr. David Weinberg at Caritas St. Elizabeth in Boston, MA
    Johns Hopkins University Hospital in Baltimore, Maryland , Dr. Daniel Drachman.
    http://www.hopkinsneuro.org/ALS/doc.cfm?i=100
    University of Maryland Hospital in Baltimore
    Washington, DC, Georgetown University Hospital
    James F. Howard, Jr., M.D. Professor of Neurology
    The University of North Carolina at Chapel Hill
    Dr. Sanders at Duke university
    ROBERT PASCUZZI CHAIR OF NEUROLOGY UNIVERSITY OF INDIANA

לידיעתכם ולשימושכם.

משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טכנית: איך מתייעצים איתם?

מאסקית
    18/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתיעצים עם מומחה בחו"ל ?

משה פיק
    19/09/2007

מאסקית
    ניתן להכנס לאתרים של האוניברסטאות לאחר איתורם ב Google וליצור קשר עם הרופא (בדומה לפניה לשר"פ בארץ) בעזרת Email או בשיחה ישירה. הם יכוונו אותך מה לעשות. בדרך כלל הם יבקשו לשלוח להם ניירת רפואית כשלב ראשון ואז יתנו לך את דעתם מה ניתן לעשות.
    ישנם מיקרים שהם מוכנים שהחולה יקבע תור ויגיע למרפאה עצמה לאבחנה וטיפול..
    בברכה
    משה פיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוות היועצים רופאים/מדענים של MGFA

משה פיק
    19/09/2007

קבלתי עכשיו את תגובת העמותה האמריקאית (MGFA) לבקשתי,
    למרות שהם בד"כ אינם מפיצים רשימה זאת היא בכ"ז נשלחה אלי לפי בקשתי לאחר שהסברתי לאנשים שמכירים אותי את מטרת הבקשה (קשרים טובים אינם מאכזבים).
    איני יכול להפיץ אותה כאן, (זהו קובץ PDF שכדי לקרא אותו נדרשת תכנת Adobe Reader במחשב ) היא די ארוכה ומפורטת (שמות רופאים, כתובות, טלפונים + ניידים, כתובות Email, וכו') זו רשימת צוות היועצים הרפואיים/מדענים של העמותה האמריקאית למיאסטניה גרביס שנמצאים במדינות השונות בארה"ב (אל נשכח שזו יבשת) שמוכנים לקבל שיחות גם מחולים פרטיים.
    מי שמעוניין ברופא במדינה ספציפית, יכול לפנות אלי ב Email ויקבל את מבוקשו.

בברכה

משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הרשימה במייל

מיסטי
    19/09/2007

שלום משה,
    האם הרשימה נמצאת באתר ה- MGFA?
    יהיה נוח אם תעביר לנו את הרשימה במייל לרשימת התפוצה של חברי קבוצת התמיכה באינטרנט.
    תודה וגמר חתימה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשימת הרופאים בארה"ב

משה פיק
    19/09/2007

שלום מיסטי.
    כפי שכבר ציינתי בהודעה הקודמת. הרשימה אינה מיועדת להפצה גורפת. גם באתר העמותה האמריקאית (MGFA) לא תמצאי אותה. אני קיבלתי אותה בזכות קשריי עם העמותה ועזרתי לחולים בארה"ב שרבים מכירים אותי והיא תשמש אותי לעזור לחולים המעוניינים לפנות לעזרה או לקבלת דיעה שניה מרופאים ידועים מחוץ לרופאים המקומיים, למרות שאין לנו במה להתבייש ברופאים הישראלים שהידע שלהם במיאסטניה אינו נופל משום מומחה במקום אחר ובחלקם גם עולים עליהם בידע ובנסיון.

שוב.... . מי שמעוניין בשמות וכתובת לפניה יכול לפנות אלי בצורה פרטית ב Email ואספק לו את המידע הנדרש - האינפורמצינ היא עבורכם.

בברכה

משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו