ביטוח - אבדן כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח - אבדן כושר עבודה
    משה פיק
    17/09/2007

שלום משה!

רציתי לשאול אותך לגבי ביטוח אובדן כושר עבודה, האם אתה מכיר חברת ביטוח שמוכנה לבטח חולי מיאסטניה, התחלתי לא מזמן עבודה חדשה וקיבלתי דחייה מ-3 חברות ביטוח לגבי ביטוח פנסיה אשר כולל מרכיב ביטוחי של אובדן כושר עבודה וביטוח שארים בשל היותי חולת מיאסטניה, האם פעם נתקלת בחולים שקיבלו סירוב כזה? תודה מראש על עזרתך.

שנה טובה וגמר חתימה טובה!

דקלה כהני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח - אבדן כושר עבודה

הוספת תגובה

• ביטוח אובדן כושר לחולי מיאסטניה

משה פיק
    17/09/2007

שלום דקלה.
    איני יודע לתת לך שם של חברת ביטוח שתסכים לבטח חולי מיאסטניה בבטוח הכולל סעיף של אבדן כושר עבודה, אולם אוכל לספר לך מנסיוני בנושא.
    עבדתי בחברה בה היה ביטוח כנ"ל לגבי כלל העובדים (התשלום שולם ע"י המעביד). כאשר החלטתי להפסיק לעבוד עקב המיאסטניה ולהפעיל את הסעיף של אובדו כושר עבודה נתקלתי בקשיים ובסירוב חברת הביטוח לשלם את התשלומים בטענות שונות ומשונות ורק לאחר שהמעביד העמיד תנאי להמשך התשלומים עבור כלל העובדים בזאת שהם יעמדו בתנאי הפוליסה וישלמו לי את המגיע לי כפי שמופיעים בתנאי הפוליסה , חברת הביטוח הסכימה לשלם לי את הכספים.
    מסקנה : החברה שאת עובדת בה חייבת להיות זו שתשפיע על חברת הביטוח לכלול אותך בהסכם שכולל את שאר העובדים בחברה ולעמוד לצידך בנושא. לבדך את חסרת סיכוי סביר לקבל את המגיע לך כאשר תחליטי להפעיל את הסעיף בביטוח .

זה מנסיוני האישי בנושא.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו