טיפול ב IVIG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ב IVIG
    יעל
    26/09/2007

משה שלום
    כפי שדיווחתי לך הטיפול ממש הקים אותי על הרגליים
    השאלה: לאורך כמה זמן אפשר לטפל בשיטה זאת
    האם כדאי במקביל להתחיל טיפול באימורן. נדמה לי שזה מה שהציע פרופ' צ'פמן
    כרגע אני רשומה לטיפולים למשך חצי שנה
    חג שמח
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ב IVIG

הוספת תגובה

• IVIG לטיפול ממושך

משה פיק
    26/09/2007

שלום יעל,
    שמח שהטיפולים ב IVIG טובים עבורך ועושים את העבודה.
    לשאלתך האם להמשיך בטיפולים וכמה זמן אפשר להמשיך אתו, זו שאלה מורכבת. אין שום סיבה שלא תמשיכי איתו כל זמן שזה עוזר לך. אני מכיר חולים שמטופלים בזה במשך שניםארוכות.
    אולם:
    1. עלול להיות שלאחר זמן מה הטיפול יפסיק להשפיע כפי שהוא עושה היום ותעלצי לעבור למשהו אחר.
    2. הטיפול יקר (אינו מוכר לטיפול במיאסטניה) ועלול להיות שיום אחד קופ"ח לא תסכים להמשיך לממן אותו.

אימורן, היא תרופה שבעיקרון צריכה לטפל במיאסטניה לאותה מטרה , אולם יש לקחת בחשבון מספר דברים:
    1. לא כולם מסוגלים להתמודד עם תופעות הלוואי שלה (כדוריות דם וכבד).
    2. התרופה מתחילה להשפיע לטובה אצל חולי מיאסטניה רק לאחר חודשים רבים של שימוש (לפעמים גם שנה) ולכן כאשר מתחילים עם התרופה יש לקחת אותה בצירוף עם תרופה/טיפול אחר עד שמרגישים שהיא עובדת.

ההחלטות על צורת הטיפול במיאסטניה צריכה להעשות בשיתוף פעולה של החולה והרופא המטפל בו וזה מה שאת צריכה להחליט עם רופאך. כל חולה מיאסטניה שונה ולכן אין סוג טיפול שמצאים לכולם.

בברכה
    חג סוכות שמח
    והצלחה בהחלטות הנכונות לעתיד

משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו