מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפעת חזיריםמלי28/12/2009
שלום שמי מלי אני חולת מיאסטניה גרביס ולופוס
לפני כחודש חליתי בשפעת שרק לאחר שבועיים גילו שזאת שפעת חזירים לאחר שמצבי החמיר והייתי עם דלקת ריאות ואושפזתי
לא קבלתי טמיפלו בגלל שנאמר לי שהתרופה מחמירה את המיאסטניה גרביס וקבלתי רק אנטיביוטיקה רוצפין לוריד במשך 5 ימים ושוחררתי הבייתה
נאמר לי בביה"ח שחולים עם מערכת חיסונית נמוכה הוירוס של השפעת חזירים נשאר בגוף ותוקף שוב
היום אני שבוע לאחר הפסקת האנטיביוטיקה ושוב חוזרים לי סימני השפעת והכאבים בריאות והקוצר נשימה.
שאלתי לד"ר שדה אייך אני יכולה לדעת שהוירוס נעלם ולא יחזור שוב
האם אני צריכה להתחסן גם נגד השפעת חזירים למרות שחליתי בה?
ולידע כללי במשך שבועיים שהייתי עם השפעת לא גילו שזאת שפעת חזירים ולמרות 2צילומי ריאות שיצאו תקינים לחלוטין שאושפזתי אחרי יומיים כבר הייתי עם דלקת ריאות קשה וקוצר נשימה
השפעת הזאת מאוד קשה והיום אחרי שבועיים עוד לא חזרתי לעצמי ואפילו הסימנים שוב חזרו היום ואני לא יודעת אפילו למי לפנות ולשאול כדיי לדעת מה לעשות אייך לבדוק שזה לא תקף שוב או שצריך טיפול נוסף
אז לכל מי שיכול להתחסן כדאי באמת כי אני אפילו הרגשתי שכמעט יש לי ארוע מוחי מהשפעת הזאת
יום נעים והמון בריאותלכולם
מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת חזירים
פרופ' מנחם שדה31/12/2009כבר לפני מספר שבועות המלצתי בפורום על חיסון כגנד שפעת החזירים הן לחולים במאיסטנה והן לבריאים. משום מה קיימת רתיעה מפני החיסון שניזונה משמועות חסרות בסיס, ואשר למרבה הצער כוללת גם את הצוותים הרפואיים.
איני יכול לדעת האם הנגיף נעלם או יחזור. את צריכה להיות במעקב רפואי צמוד.
למיטב הבנתי אין טעם בחיסון עתה לאחר שכבר חלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)