מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול במבטרהשרה20/01/2010
פרופ' שדה
בני חולה במיאסטניה גרביס.עבר הוצאת בלוטת התימוס, מטופל במניסטון ואימורן
ולאחרונה גם בפלסמה פרסיס.אין שינוי ,ישנם קשיי בליעה, חולשה וצניחת עפעף.
נתקבלה המלצה לפניה אליך ולטיפול במבטרה.
שאלתי לאחר בדיקת פרוש המילה מבטרה,
האם קיים קשר ביו המחלה ללימפומה שלא הודג'קין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבטרה
פרופ' מנחם שדה21/01/2010מבטרה הוא השם המסחרי לתרופה ריטוקסימאב. התרופה הינה נוגדנים כנגד אנטיגן הקרוי CD20 אשר נמצא על קרומי התא של סוג מסויים של לימפוציטים. השתמשו בתרופה תחילה כנגד לימפומה, אולם בשנים האחרונות גובר השימוש בה נגד מחלות אוטואימוניות רבות. זאת, מאחר והיא פועלת כנגד הלימפוציטים שמייצרים את הנוגדנים כולל הנוגדנים העצמיים שגורמים למחלה האוטואימונית. גם במיאסטניה גרביס שאינה מגיבה לטיפולים הרגילים ניתן להשתמש במבטרה, אך הניסיון עדיין מועט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטרה וכולי תקווה שתגובתי תשאר
ערן22/01/2010שרה שלום עד היום טופלה חולה אחת במבטרה כיום חצי שנה לאחר הטיפול יש שינוי ניכר במצבה בעקבות הטיפול. כיום ישנה עוד חולה הנמצאת באמצע הטיפול ( שנעשה אחת לשבוע במשך חודש ואחרי כן אחת לחודש במשך שבועיים סה"כ 6 טיפולים)ועוד 2 המחכים לתשובת קופ"ח לאישור הטיפול.כל החולים הנ"ל מטופלים בבלינסון אצל ד"ר הלמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"וכולי תקוה שתגובתי תשאר"
פרופ' מנחם שדה22/01/2010שלום ערן,
אחד החולים סיפר לי שאתה חושב שאני מעלים את התגובות שלך. נכנסתי לפורום בתפוז וקראתי את הודעתך. למרבה הצער אתה טועה בכל מה שכתבת.
ראשית, איני מעלים אף הודעה. כאשר אני מקבל הודעה במייל שהתקבלה פניה הממתינה לתגובתי אני נכנס מוקדם ככל שאני יכול לאתר ומגיב על פי מיטב הבנתי. מעבר לזה איני מעורב באתר.
בנוסף, איני נוירולוג מפורסם בעולם ואין לי נסיון כפי שאתה מתאר. אין לי כל קושי לכתוב שאיני יודע את התשובה לשאלה.
כמו כן אבקשך להפסיק לכנות אותי בשם: הפרופ' המכובד. אני איני חושב את עצמ למכובד יותר מכל אדם אחר ואיני זקוק להערכה בין אם היא אמיתית או מדומה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)