קריסת המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריסת המחלה
    שרה
    31/01/2010

הבן בטיפול נמרץ,מונשם ומורדם,חום גבוה שאינו יורד.תוצאות הבדיקות השונות ללא ממצאים, ספירת דם- כדוריות לבנות,המוגלובין, ברמה נמוכה.
    טופל ב-ivig בכמות של חמש מנות, מטופל בזריקה לעידוד צמיחת כדוריות הדם הלבנות, נזקק כבר לשתי מנות דם {המוגלובין נמוך},
    האם יש אפשרות לקבל חוות דעת נוספת לשיפור המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריסת המחלה

הוספת תגובה

• לשרה

עליסה
    01/02/2010

שרה,

קודם כל צר לי מאוד לשמוע על מצבו של בנך.

את מוסרת פרטים מוגבלים ביותר, אך נראה לי לפי מה שאת מתארת, הבעייה כרגע אינה רק המיאסטניה.

האם יש המטולוג שמעורב בטיפול שלו? האם נבדקו כל התרופות שהוא נוטל, כדי לוודא שאף אחת מהן לא הביאה למצב הקשה? האם מעורב מומחה למחלות זיהומיות?

אני מניחה שמאחר הוא במחלקה לטיפול נמרץ, ישנם פולמונולוגים או רופאי המחלקה עם הבנה טובה במחלות שרירים שמעורבים בטיפול שלו, אך אם לא כך הדבר, חשוב מאוד שכן יהיה מישהו כזה.

מקווה שמצבו ישתפר בקרוב,

עליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיפול נמרץ

ד''ר אמיר דורי
    01/02/2010

לא הבנתי אם הבן הינו חולה מיאסטניה גרביס כמחלה כרונית או שזו הסתמנות ראשונה של מחלה זו, או שבכלל אינו ידוע כחולה מיאסטניה גרביס.
    החום הגבוה מלמד על מחלה זיהומית בה לקה. זו יכולה לגרום לירידה בספירת הדם כפי שתיארת, אך מצב זה יכול גם לנבוע גם מטיפול במיאסטניה במצבים מסוימים.
    טיפל ב-IVIG ניתן במיאסטניה אך גם במחלות אחרות. בכל מיקרה, התגובה לטיפול זה אינה מיידית אלא יכולה להתעכב במספר ימים.
    אני מצטרף למה שכבר עליזה ציינה, הפרטים מועטים ודרוש בירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו