אני חולת מיאסתניה גרביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חולת מיאסתניה גרביס
    פרי חפץ
    11/10/2007

שלום שמי פרי ורצייתי לברר עם מישהו יודע עם מותר לרדת במישקל ולעשות קצת דיאתה במצב של מיאסתניה תודה פרי ורפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חולת מיאסתניה גרביס

הוספת תגובה

• דיאטה

משה פיק
    11/10/2007

שלום פרי,
    כמובן שמותר לחולי מיאסטניה לעשות דיאטה ולרדת במשקל (אם ניתן), זה אפילו רצוי. חולים הנוטלים פרדניזון נוטים לעלות במשקל עקב אגירת נוזלים ורצוי לשמור על דיאטה נכונה.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרי חפץ חולת מיאסתניה

פרי חפץ
    11/10/2007

משה פיק שלום לך ....בהמשך לתשבותך שאני שאולת את הנירלוד שלי ואומרת לו שאני רוצה לרדת במישקל ולעשות דיאתה הוא אומר לי בשום פנים ואופן אני לא מאשר לא דיאתה ולא מכון כושר הוא לא מסכים ליייייאז מה אפשר לעשות כדי לרדת במישקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה ומכון כושר לחולי מיאסטניה -

משה פיק
    11/10/2007

שלום פרי,
    אם אנו מדברים על מיאסטניה גרביס בלבד, לפי מה שאני יודע, אין איסור על החולים לבצע דיאטה ואין כל איסור גורף ללכת למכון כושר. כל חולה מיאסטניה צריך לדאוג לגופו כפי שצריך לעשות כך כל אדם ללא מיאסטניה. דיאטה נכונה ובריאה + כושר גופני אף פעם לא הזיקו לאיש. אולם יש להכיר במגבלות ולעשות זאת רק במידה המתאימה.
    אני כמובן לא יכול לתת לך עצה אם לבצע את מה שאת מבקשת עקב שתי סיבות עיקריות.
    1. איני יודע את את צריכה דיאטה לרדת במשקל (מה הגובה שלך ומה מישקלך ?)
    אולי את פשוט מגזימה, דיאטה לא מתאימה למצבך והיא עלולה לפגוע בבריאותך.
    2. איני רופא ואיני רשאי לתת לך עצות מבלי לדעת ממה את סובלת מלבד המיאסטניה. אם את חושבת ומרגישה שהרופא שאת מטופלת אצלו אינו מטפל בך נכון, תמיד יש לך את האפשרות לפנות לרופא אחר לדעה שניה אן פשוט לעבור לרופא יותר מתאים לך.

בברכה
    משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום משה

פרי חפץ
    11/10/2007

משה תודה רבה לך על התשובה וכול הכבוד לך על הפורם יש פה המון דברים מענינים הרבה בריאות והצלחה בהמשך דרכך פרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו