לדר' דורי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר' דורי שאלה
    neders
    17/03/2010

אני חדש במערכת למרות שעברתי כריתת טימומה ע"י דר' בסט ב-2002 הרגשתי דיי טוב עד לפני כחודשיים כשבהדרגה איבדתי את יכולת הלעיסה חלק מהיציבה וטיפה הפרעות בראיה אושפזתי בבי"ח ובבדיקת EMG התגלתה המחלה עשיתי בדיקת נוגדנים אך בינתיים ללא תשובה
    אני בן 62 עובד אפילו פיזית .
    אני מקבל מסטינון 60 מ"ג 3 פעמים ביום גם ויטמין E בגלל התכווצויות, כדור לייצוב לחץ דם וגם
    2 דרלין 10 מ"ג ביום נגד רעידות כרגע אני מאוזן מרגיש די טוב .
    האם עומס על השרירים ייחזק אותם או ח"וח יגרום לנזק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' דורי שאלה

הוספת תגובה

• אם אכן הנך חולה מיאסטניה

ערן
    17/03/2010

וסביר שכך בשל הטימומה והסמםטומים ותגובה טובה למסטינון כי הרי אתה עובד איתו, דרלין ותרופות מאותה משפחה של חוסמי ביטא יכולים להחמיר את המיאסטניה, ישנן תרופות רבות אחרות לטיפול ברעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אכן הנך חולה מיאסטניה

ערן
    17/03/2010

וסביר שכך בשל הטימומה והסמםטומים ותגובה טובה למסטינון כי הרי אתה עובד איתו, דרלין ותרופות מאותה משפחה של חוסמי ביטא יכולים להחמיר את המיאסטניה, ישנן תרופות רבות אחרות לטיפול ברעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די טוב?

ד''ר אמיר דורי
    18/03/2010

השאלה היא מה כוונתך "מאוזן ומרגיש די טוב" – חלש אבל לא כמו שהיה קודם? או טוב מאוד אבל לא רוצה להתגרות בזה. בד"כ לאחר איבוד יכולת לעיסה ויציבה הבעיה לא חולפת מעצמה, עם מסטינון בלבד. אני מצטרף להערה של ערן – חסמי "בטא" כמו דרלין יכולים להחמיר מיאסטניה. אולי ההחמרה בחולשה הופיע כשהתחלת עם הדרלין? לא חייבים להחליף את חסמי הבטא אבל לעיתים רצויי, בהתאם למצב. פריסולין היא אופציה טיפולית אחרת אבל מרדימה בהתחלה. כדאי לפני כן לבצע בדיקת תפקודי ריאות. בכל מיקרה, הפעלה של השרירים טובה ובריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו