זרמים כשלוחצים את הבוען והאצבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרמים כשלוחצים את הבוען והאצבע
    איתי
    28/03/2010

שלום אני איתי אני סובל 4 שנים מכאבי גב שלא מצאו את מקור הבעיה אצליהרמתי ידיים בקושי אני ישן ומנצלים את העובדה שפיזית אני נראה בריא אבל הגב כואב לי כל רגע בחיי, אני מנגן בגיטרה לפחות שנה וחצי ופתאום נהיו לי זרמים כואבים מאוד שמפחידים אותי לחזור לנגן כהאצבעות מתוחות בין כמה סריגים בגיטרה ומכופפות במצב כזה שהבוען תומכת בצד שהני של הצוואר , בקדימה האצבע הראשונה נוגעת במיטר דק ומקבלת זרם כואב מאוד אני לא יכול לדעת מה הכאב הזה עשיתי מתיחות תמיד לפני נגינה והמליצו לי לעבוד עם גומיות כדי שהלחץ יישתחרר אבל הזרם שממש בקצה האצבע לא עובר לי הזרם הזה מרגיש כמו ללחוץ על גיד או ורידון קטן וכשאני מעביר על האצבע ליטוף עם היד השניה אני יכול להרגיש את המקום הזה שכואב אני לא יודע מה לעשות ופניתי לרופאים עשיתי EMG צילומים הלכתי לכירופרקט הייתי ברפואה אלטרנטיבית ושום דבר לא עזר אני לא רוצה שזה יפריע לי אבל זה כואב מאוד ומרתיע אותי מללחוץ על המיתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פורום מיאסטניה גרביס

ד''ר אמיר דורי
    31/03/2010

שלום איתי. הפורום הזה עוסק במחלה שנקראת מיאסטניה גרביס. אין שום דבר בתאור שנתת שמזכיר את המחלה הזו. אני מציע שתפנה לרופא משפחה שלך או אולי לנוירולוג כדי שיוכל לעזור לך בעיניין שתארת. חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו