מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- - למשה בקשה דחופהאורית19/10/2007
למשה שבת שלום,
מפאת השבת, לא רציתי להטרידך בטלפון, ולכן אני מנסה
דרך הפורום בתקווה שתראה את ההודעה עוד השבת.
נשארתי עם מס' כדורים בודדים של מסטינון ואודה אם תוכל
לקשר אותי עם אחד החולים שיכול ל'השאיל' לי כמה כדורים עד
ליום ראשון שאני אקנה.
אני ניידת ואסע לכל מקום.
אני אכנס בבוקר לפורום ואבדוק תשובתך.
לאחר אישורך אצור איתך קשר טלפוני.
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי מסטינון למסירה -
משה פיק19/10/2007שלום אורית.
אתמול קיבלתי כמות לא קטנה של כדורי מסטינון (60Mg) ופירידוסטיגמין ברומיד (30Mg) מחולה שנמסר לה (לשמחתה ?) שאינה חולת מיאסטניה. כך, אורית שאת כמובן תקבלי חלק מהן.
אם מישהו נוסף מעוניין בכדורים נא ליצור איתי קשר.
לאמר את האמת, חשבתי למסור אותם במפגש הקרוב.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי מסטינון-
ערן משה20/10/2007אורית שלום, ראיתי את בקשתך הדחופה. יש לי בקבוק בו 60 כדורים להשאיל לך.
אני גר בחדרה. טלפון 054-4261447* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לערן
- אורית20/10/2007לערן תודה רבה על ההענות המהירה.
אני אסע היום למשה פיק ואקח כדורים. אני גרה לידו.
אבל אני ממש מודה לך.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותרת -
משה פיק20/10/2007אורית,
בכדי שהכותרת תודפס בצורה נכונה (כותרת - שם) , תרשמי את הכותרת . רוח (Space), -
תשווי את הכותרות שלי ושלך
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה -
- אורית21/10/2007אין בעיה. תודה,
לקחתי לתשומת ליבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)