חולשה ברגלים לאחר ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה ברגלים לאחר ישיבה
    פינחס
    25/04/2010

אובחנתי כחולה במיאסטניה גרביס אחר ראיה כפולה לפני כארבע שנים. מאז רק פעם אחת זה תקף אותי והדיבור היה קשה לי (צרידות קשה), טופלתי ומאז הכל בסדר.
    אלא שבזמן האחרון יש לי בעיה ואני לא יודע אם זה קשור למחלה הזאת אני סטודנט יושב די הרבה ביום, ובכל פעם אחר ישיבה אפילו של עשרים דק' כשאני קם קשה לי ללכת ללא כאבים רק תחושה של סחיבת רגליםתודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה ברגלים לאחר ישיבה

הוספת תגובה

• חולשה לאחר ישיבה

פרופ' מנחם שדה
    25/04/2010

בד"כ במיאסטניה גרביס החולשה מוקלת לאחר מנוחה כגון בישיבה. על כן התלונות שלך אינן אופיניות למיאסטניה. אלא שבמיאסטניה הכול יתכן. לדעתי. אתה צריך להבדק על ידי הנוירולוג שמטפל בך בכדי להעריך את התלונות. לא ניתן ללא בדיקה לדעת האם מצבך קשור למיאסטניה או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פינחס
    26/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן יכול לקרותהכל במחלה

ערן
    28/04/2010

הזו, גם אצלי זה כך, למרות הישיבה הקימה וההליכה לאחריה קשים עליי, הרגליים מרגישות כאילו הרגע עברו פעילות מאסיבית בחדר כושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו