מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבצע לאתר חולי מיאסטניה לפורום -משה פיק26/10/2007
שלום לכולם,
המבצע לרכז/לידע את כלל חולי המיאסטניה ב"פורום למיאסטניה" וב- "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" נמשך ולשם כך אני מבקש לצרף את כולם למבצע הפירסום בכל אתרי הטיפול ברחבי הארץ אליהם אתם מגיעים לקבלת טיפול ושסביר להניח שחולי מיאסטניה נוספים מגיעים לשם.
אני אישית דאגתי לפרסם בשבועות האחרונים (באמצעות הכרטיסים שנמסרו למטפלים והפליירים שהוצמדו ללוחות המודעות במחלקות) במספר מרכזים:
1. ביה"ח וולפסון (חולון) - מחלקה נוירולוגית.
2. ביה"ח הדסה (ירושלים) - מחלקה לטיפולי פלסמהפרזיס.
3. ביה"ח אסותא (תל-אביב) - מרפאת שינים לחולים כרוניים "מכבידנט".
ידוע לי על חברים נוספים שדאגו לכך במספר מרכזים שונים, ועכשיו אני מעוניין לרכז בצורה מסודרת את כל האינפורמציה בכדי שלא נדלג על שום איזור ברחבי הארץ.
לשם כך אני מבקש מאותם שכבר ביצעו את המהלך לחזור אלי במשוב עם האינפורמציה : מה בדיוק בוצע והייכן. אני הערוך רשימה מסודרת ונוכל לסגור את הפזל מכל הכיוונים.
בברכה
משה פיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חדש בפורום
יורם הלפרט21/11/2007שלום רב.
אני יליד מאי 1940 כלומר בן 67. חליתי במחלה מאסטניה גרביס לפני שבע שנים. מטופל בתרופות, ומאוזן בריאותית. מתפקד בבית ובקהילה - רגיל וללא שום הגבלה.
גיליתי באקראי את הפורום, ובשמחה החלטתי להצטרף
מאחר ואני משתמש חדש באינטרנט, אשמח אם אקבל הדרכה - לאימייל - כיצד להיכנס שוב לפורום, ואיך אוכל להנות, במרכאות ושלא במרכאוחת מהחומר הרב שיש.
אשמח לקבל תגובה, ולדעת שאני לא לבד.
בברכת בריאות - יורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)