קושי בנשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה
    neders
    13/05/2010

לאחר כמעט כל מאמץ אני מתקשה לתפוס אוויר לכמה שניות איך בודקים אם זה השריר או מהריאות
    בדרך כלל היו לי ריאות חזקות .נ.ב אני לא מעשן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בנשימה

הוספת תגובה

• קושי בנשימה

פרופ' מנחם שדה
    13/05/2010

לקוצר נשימה במאמץ או אחרי מאמץ יכולות להיות מספר סיבות, כולל בעיה ריאתית או גם בעיה של הלב.
    בכדי להבדיל בין חולשת שרירי הנשימה מסיבה כלשהיא כולל מיאטניה ובין בעיה בריאות עצמן מבצעים בדיקת תפקודי ריאות. אם מוצאים חולשת שרירים ניתן גם לחזור על הבדיקה לאחר זריקת טנסילון ולראות האם חל שיפור בעקבות הזריקה ועל יד כך לכוון את החולשה למיאסטניה גרביס.
    על כן אני מציע שתפנה לרופא ריאות לצורך ביצוע הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בנשימה

ערן
    13/05/2010

כעיקרון לדעתי האישית בלבד, כל חולה יאסטניה המתלונן על קושי בנשימה צריך בהקדם להגיע לרופא ריאות וחשוב שיהיה מבין במחלות שריר כדי לבצע תפקודי ריאות מתאימים ומעבדת שינה שחשובה מאד, נכון שכמו כל אדם יתכנו גם בעיות לבביות או ריאתיות אחרות, שוב מניסיון אישי שלי ושל חברים אחרים קודם צריך לבדוק את היתכנות הבעיה בעקבות המחלה שיכולה לגרום לבעיה זו ועדיף שעה אחת קודם וטיפול מתאים מקל מאד על התסמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו