מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד שפניתי לנוירואופתלמולוג לא היתהל15/05/2010
לי הוכחה שאני לגמרי בסדר. אין לי את המחלה של הפורום. מזמן נפצעתי בתאונת דרכים ונחבטתי מעל עין שמאל- היה לי שבר דחוס אבל המידע הזה מופיע בסיכום מחלה ישן שנמצא רק אצלי אחרי שהוא היה רק אצל אמא שלי, ולא חוזר על עצמו. אני בקופת חולים כללית ועברנו דירה שנה וחצי אחרי התאונה בעידן הלא ממוחשב כך שהמידע שנשלח לקופת חולים הגיע בסוף לארכיון, והמידע שהגיע לאמא שלי נשאר אצל אמא שלי. אחרי טיפול בעיניים בביילינסון עברתי לפרופסור פרטי, וגם מה שהוא כתב לא נמצא בקופת חולים. לפני כשנה גיליתי שקיימים נוירואופטלמולוגים והלכתי לנוירואופטלמולוג שמרפאתו הפרטית ליד איפה שגרתי פעם כי הפרופסור שניתח אותי כבר איננו. הוא אמר שאין לי פגיעה בעצב הראיה וכתב סיכום שיותר קשור לרפואת עינים מלנוירולוגיה . הנוירולוגית בקופת חולים בדקה אותי עם המקל הזה והתנועות עיניים ופעם אחת אפילו כתבה שיש לי פרופטוזיס שזה דבר שאין לי וסירבה אפילו לקרוא מה שכתב הרופא הנוירואופטלמולוג. הרופא משפחה שלי בכלל לא עושה סדר בכל הטעויות שעושים על חשבוני, ולא מתעניין בתחומים רפואיים שהם לא שלו. חוץ מזה שהוא היה חייב לציין בכרטיס שלי את הפגיעה מ1987 כאשר הוא קרא מכתב שהיא היתה מצויינת בו. ואני מסתובבת עם תקיה עם מסמכים הסטוריים רפואיים שבדרך כלל אף רופא לא רוצה להסתכל עליה ומאבחן אותי לפי הבנתו. הבטחון העצמי שלי שהיה רב , די נעלם, ובעל פה אני בקושי מצליחה להביע את עצמי מרוב חשש במיוחד בנושא הזה. בקופת חולים כללית לא נראה לי שיש רופא נוירואופתלמולוג ולא נראה לי שהיה לי סיכוי לקבל חוות דעת אמיתית אם לא הייתי מגלה יוזמה ופונה בעצמי לנוירואופתלמולוג. אין לי מושג מה יהיה מהבחינות האלה. מר לי ועצוב לי. אני חוששת גם לעבור קופת חולים, כי שמתי לב שרופאים בוחרים להתייחס רק לחלק מהמידע שנראה להם. מעסיקים אותי בגלל זה דברים שלא מעסיקים אנשים בגילי. (מהתאונה היה לי דימום וכשהוא התייבש נספגו 30% שומן ורק הרופא הנוירואופתלמולוג אמר לי ש20% לא קשורים למח חוץ מזה שהעין היא חלק מהמח, ושדה הראיה שלי בעין שמאל מושלם (כי אם אני מסתכלת בעין ימין שאז בעצם אני מסתכלת בשתי העיניים ביחד, שדה הראיה קצת מוגבל.))אודה לכם על עצות ודרכי פעולה. לירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אין לי את המחלה של הפורום"
ד''ר אמיר דורי15/05/2010לירון, האמת היא שלא הבנתי בדיוק מה הבעיה. כנראה עברת את מספר האותיות המותרות באתר וחלק ממכתבך קוצץ.
בכל מיקרה, הפורום כאן מוקדש למחלה – מיאסטניה גרביס, ורק בה נדון כאן!
אני מציע לך לגשת עם המסמכים אל רופא המשפחה שלך, כדי שיכוון אותך להמשך בירור או טיפול אם צריך. נוירואופטלמולוגים יש גם במרפאות חוץ של בתי החולים וניתן לפנות לשם אם יש צורך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)