מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאמצים חזקים בשריריםאור20/05/2010
שלום רב! נשלחתי לבדיקת sf-emg ע"י הנוירולוג בשל חשש למיאסטניה גרביס.היות וקיימים אצלי סימפטומים רבים של המחלה כגון:חולשה חזקה של כל שרירי הפנים העיניים במיוחד, קושי במבט למעלה אפילו קצרצר,קושי (מאוד) בלעיסה,שמיעתי ירדה קצת ואפילו קושי בנשימה והרחה-בקיצור אינני יכול כלל לתפקד.ובנוסף הובחנה אצלי כפל ראייה ורטיקלי.תוצאות בדיקת הsf-emg על פי הרופא שערך לי את הבדיקה היו בנורמל. מה עלי לעשות? והאם עדיין קיימת האפשרות למיאסטניה אצלי? אין סימפטום ואף לא אחד שלא קיים אצלי כבר כמה שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמצים חזקים בשרירים
ד''ר אמיר דורי20/05/2010התיאור שנתת לאו דווקא מתאים למיאסטניה. SFEMG נורמלי תומך בכך שלא מדובר במיאסטניה אך לא שולל זאת בוודאות. במיוחד במקרה כזה, דרושה בדיקה נוירולוגית כדי לכוון להמשך הבירור.
אני מציע שתחזור לנוירולוג ששלח אותך לבדיקה זו, כדי להתקדם הלאה בבירור הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשרירים
ערן משה21/05/2010האם בדקו נוגדנים לאצטיל כולין או מאסק? יש מקרים בהם הבדיקה SFEMG תקיקנה ועדיין יש אפשרות למחלת מיאסטניה גראביס, השמיעה יכולה להיפגע או להתחדד כי יש פגיעה בשרירים של עצמות האוזן, גם ההרחה בד"כ מתחדדת עקב חולשה של שרירי החיך, בכפל ראייה ניתן לטפל ע"י משקפיים מיוחדים בעלי פריזמה ובנוסף המח לאחר זמן מתחיל להתרגל לצורת הראייה הזו.
המשך את הבירור אבל גם אם הנוגדנים תקינים ייתכן שאתה חולה הנקרא סרונגאטיב ועדיים צריך טיפול במיאסטניה ניתן לבדוק שיפור במצב ע"י קבלת תרופה הנקראת מסטינון ואם יש שיפור זה אחד הסימנים כי אכן זו המחלה, כמו שאמר ד"ר דורי צריך להמשיך את הבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

