תחליף לאומריגם -דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף לאומריגם -דחוף
    יעל פ
    24/05/2010

טיפול אחרון באומריגם הסתיים באישפוז בגלל כאבים בחזה עם שינויים לאקג
    אילו תחליפים קיימים לאומריגם אשר מאושרים בקופ"ח כללית?
    אני כבר באיחור של שבוע ועדיין לא נמצא התחליף
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לאומריגם -דחוף

הוספת תגובה

• תחליף לאומריגם

משה פיק
    26/05/2010

שלום יעל,

לפני נסיעתי לחו"ל ביקרתי חולה מאושפז בבי"ח בלינסון ובהזדמנות זו פגשתי במחלקה מספר מטופלים באימונוגלובולינים שהשתמשו בחומר שנקרא: Flebogamma 5% של חברת Grifols. חומר שמיובא מספרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לאומריגם

ד''ר אמיר דורי
    26/05/2010

שלום יעל,
    טיפול ב-IVIG אכן יכול לגרום לתופעות לוואי כפי שציינת. לאור זאת, הייתי מאוד מהסס על המשך טיפול ב- IVIG. לאחרונה משווקת בארץ תרופה בשל GAMUNEX שהיא ככול הנראה בעלת פרופיל בטיחותי טוב בעניין זה. הבעיה היא שהתרופה יקרה יותר ולקופות אין נטייה לאשר את השימוש בה. בכל אופן, לדעתי רצויי לשנות כיוון ולטפל בפלזמהפרזיס (סינון דם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלזמהפרזיס

יעל פ
    27/05/2010

ד"ר דורי תודה על תשובתך
    עברתי גם אירוע מוחי לכן נראה לי שהצעתך הגיונית ביותר
    אני בטיפול אצל פרופ' צ'פמן והוא המליץ לי לעבור לטיפולך. האם תוכל לדבר איתו בקשר אלי?
    איך אוכל להגיע למרפאתך?
    האם אוכל לעבור את הטיפול בתה"ש?
    אני יודעת שהפורום אינו המקום למטרה זאת אבל גם יודעת שטובת החולה עומדת לנגד עינייך
    יעל פורטוגז טל 0544777933

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו