מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף לאומריגם -דחוףיעל פ24/05/2010
טיפול אחרון באומריגם הסתיים באישפוז בגלל כאבים בחזה עם שינויים לאקג
אילו תחליפים קיימים לאומריגם אשר מאושרים בקופ"ח כללית?
אני כבר באיחור של שבוע ועדיין לא נמצא התחליף
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לאומריגם
משה פיק26/05/2010שלום יעל,
לפני נסיעתי לחו"ל ביקרתי חולה מאושפז בבי"ח בלינסון ובהזדמנות זו פגשתי במחלקה מספר מטופלים באימונוגלובולינים שהשתמשו בחומר שנקרא: Flebogamma 5% של חברת Grifols. חומר שמיובא מספרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאומריגם
ד''ר אמיר דורי26/05/2010שלום יעל,
טיפול ב-IVIG אכן יכול לגרום לתופעות לוואי כפי שציינת. לאור זאת, הייתי מאוד מהסס על המשך טיפול ב- IVIG. לאחרונה משווקת בארץ תרופה בשל GAMUNEX שהיא ככול הנראה בעלת פרופיל בטיחותי טוב בעניין זה. הבעיה היא שהתרופה יקרה יותר ולקופות אין נטייה לאשר את השימוש בה. בכל אופן, לדעתי רצויי לשנות כיוון ולטפל בפלזמהפרזיס (סינון דם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלזמהפרזיס
יעל פ27/05/2010ד"ר דורי תודה על תשובתך
עברתי גם אירוע מוחי לכן נראה לי שהצעתך הגיונית ביותר
אני בטיפול אצל פרופ' צ'פמן והוא המליץ לי לעבור לטיפולך. האם תוכל לדבר איתו בקשר אלי?
איך אוכל להגיע למרפאתך?
האם אוכל לעבור את הטיפול בתה"ש?
אני יודעת שהפורום אינו המקום למטרה זאת אבל גם יודעת שטובת החולה עומדת לנגד עינייך
יעל פורטוגז טל 0544777933* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)