מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיניאלמוני29/10/2007
שלום!!!
מישהו יודע האם דיקור סיני יעיל למחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני
- אורית29/10/2007אני עברתי עשרה טיפולים של דיקור סיני ללא הועיל. לא הרגשתי
שום שינוי. ללא לחיוב ולא לשלילה.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני
איציק ר.30/10/2007אורית !
ציינת שהדיקור לא הועיל לך. מאחר ואני חולה מיאסטניה חדש אני מרשה לעצמי לשאול אותך מה היה הסבל שלך שחשבת שהדיקור יעזור. אצלי המחלה התפרצה לפני שבעה וחצי חדשים בפעם הראשונה ועיקר הבעיה שלי היום היא בקושי להחזיק את הראש במצב זקוף וזאת בגלל היחלשות שרירי העורף.כמובן שכוחותי שהיו לי לפני פרוץ המחלה טרם שבו, זו הרגשתי,אבל אני עדיין מטופל במסגרת בית החולים ומקבל עירוי של אימונוגלובולין כל שבועיים וזאת בגלל חולשת שרירי העורף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
- אורית31/10/2007איציק שלום,
אני חולה כחמש שנים.
הסבל שלי, בין היתר, היה גם כן חולשה בשרירי העורף. לא יכולתי להחזיק
את הצוואר. הייתי חייבת להישען עם הצוואר על כרית תומכת.
חוץ מהצוואר, כמובן שצניחת עפעפיים, חולשה בגפיים והתסמינים הרגילים.
חשבתי לתומי שהדיקור יעזור משום שאומרים שדוקרים בעצם בנקודות
אנרגיה בגוף.
טעיתי. אבל לא נורא, ניסיתי.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני עוזר ? -
משה פיק29/10/2007אני עברתי דיקור סיני לבעיות שינה שאולי קשורות למחלה - זה עזר למטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני-
ערן משה29/10/2007אני עברתי דיקור לכאבים מפיברוציאלגיה, זה עזר, אבל למיאסטניה זה לא הזיז כהוא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ניסיתי -
תהלה30/10/2007שלום! גם אני ניסיתי להקל על המיאסטניה באמצעות דיקור אך זה לא עזר. המטפל שעשה לי את הטיפול הוא גם נוירולוג ועוד לפני שהתחלתי את הטיפול אמר שאינו חושב שזה יעזור אך שכדאי לנסות. בסופו של דבר , כמו שכתבתי, זה לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)