תרופת CellCept, פירסום FDA -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת CellCept, פירסום FDA -
    משה פיק
    30/10/2007

הודעה זו חשובה לחולות מיאסטניה, במיוחד לאותם המשתמשים בתרופת "סלספט".
    אתמול יצאו חב. Roche (יצרנית תרופת סלספט) בשיתוף FDA ( רשות התרופות והמזון בארה"ב) בהודעה על סיכון לנשים בהריון בהפלה ופגיעה בילוד + הפחתת ביעילות הכדורים למניעת הריון שנוטלות הנשים שבמקביל משתמשות בתרופה.
    הגדרת הסיכון שהייתה נפוצה עד עתה הייתה "C" (אין לשלול אפשרות של פגיעה בילוד) שונתה
    ל- "D" (עדות חיובית של סיכון לילוד). השינוי יופיע ב "עלון לצרכן" בתוך קופסאת הכדורים.

אני בשלב תירגום שני המאמרים לעברית ואפיץ אותה ב Email לכל חברי "קבוצת התמיכה MG באיטרנט".

אני שב וחוזר: זו אינפורמציה בלבד. יש להוועץ ברופא המטפל בנושא !!!
    בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת CellCept, פירסום FDA -

הוספת תגובה

• משוב -

משה פיק
    09/11/2007

האם מישהי קיבלה משוב של רופא כל שהוא בנושא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלספט -

יעל ש.
    07/12/2007

אני קיבלתי סלספט לחודשיים ( אני בשליחות בצפון אמריקה, קיבלתי את זה מרופא אמריקאי) ומיד אחרי ניתוח הסרת התימוס הפסקתי לקחת סלספט בהנחיית הרופא,
    לפי מה שהוא אמר לי סלספט היא תרופה שחשוב לקחת לטווח ארוך בכדי לתת לה להשפיע, לדכא את המערכת החיסונית, מכיוון שארצה בטווח של מעכשיו ועד שנתיים שלוש להביא ילד הרופא לא רצה שאמשיך לקחת את הסלספט,
    אני עדיין עובדת עצות מה לקחת אם בכלל במקום הסלספט,
    ה- second opinion אליו הגעתי המליץ לי להתחיל לקבל IVIG על בסיס חודשי,
    הסלספט היא תרופה שרופאי החוף המערבי בארהב משתמשים בה לחולי מיאסתניה ומאמינים בה מאוד, כולם המליצו לי עליה אבל לא בטווח הפוריות.
    מקווה שעזרתי
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופת הסלספט -

בתיה
    14/11/2007

היום ביקרתי אצל הרופאה שלי והיא אכן אישרה שהתרופה הזו היא לא מומלצת לחולים שהם בגיל הפוריות לא לנשים וגם לא לגברים.
    בכל זאת רציתי לדעת האם יש חולים שמקבלים את ה-סלספט למרות שאין לה התוויה למחלת המיאסטניה ולא מאשרים אותה בקלות בקופות החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולים בארץ המקבלים Cellcept -

משה פיק
    14/11/2007

כפי שידוע לי,
    כל החולים שהשתתפו במחקר (עולמי) האחרון בישראל בפיקוחו של פרופ. אברמסקי (הדסה) במטרה לאשרו כתרופה מוכרת למיאסטניה, קיבלו הבטחה מחברת התרופות (Roche) להמשיך ולקבל את התרופה בגמר הניסוי ללא תשלום למשך מספר שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה סלספט -

יעל
    18/11/2007

שלום לכם. בקשר לתרופה סלספט, גם לי עושים בעיות בקופ"ח כללית. לא מוכנים לאשר . הם רוצים אשור מרופא אימונלוג נירולוג, ואולי הם יעזרו. רציתי לשמוע האם ישנם חולים בקופ"ח כללית שעזרו להם. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלספט -

בתיה
    19/11/2007

מכיון שתרופת הסלספט אינה מותוות למחלת המיאסטניה הרופא המטפל - הנויורולוג צריך למלא טופס שנקרא 29 ג' ושם הוא צריך לרשום מדוע הוא ממליץ לך לקבל את התרופה הזו, ישנם חולים שמקבלים היום את התרופה הזו למחלת המיאסטניה , הבירוקרטיה בקופת החולים ארוכה ומסובכת אני מקווה שתצליחי. אני היגשתי כבר פעמיים וקיבלתי תשובה שלילית ואני מתכוונת להגיש פעם נוספת אולי הפעם אני אצליח ואקבל את התרופה כי השתנו הנסיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו