"טיולים MG באינטרנט" -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "טיולים MG באינטרנט" -
    משה פיק
    30/10/2007

אני מכרז בזאת על הקמת קבוצה חדשה באינטרנט בשם "טיולים MG באינטרנט"
    קבוצה זו תכלול את אותם חולי מיאסטניה שמעוניינים לערוך מדי פעם מפגשים, טיולים, חופשות וכו' בכדי לבלות זמן מה עם "אחים למחלה" , שאיתם אינך צריך להסביר מדוע אתה עייף פתאום, מדוע אתה צריך לפרוש למנוחה למספר דקות, מדוע אתה צריך הפסקה כדי לקחת כדור, בקיצור להרגיש חופשי בחברתם של אלה שמבינים אותך יותר מאחרים (אפילו אם הם בני משפחה קרובים או רופאים שמכירים אותך שנים ולא מבינים לפעמים מה שאתה מסביר להם).

ההחלטות מה לעשות, מתי לעשות, איפה לעשות ולכמה זמן יהיו משותפות בהתחשבות עם כל האילוצים שישנם לכל אחד בנפרד.
    אני מקווה שזה יעבוד, ההתחלה תמיד קשה ואם זה יצליח במבצע הראשון שיהיה מבחן לכולנו אני בטוח שיותר יצטרפו. כרגע הביעו את הסכמתם לנסות מהלך כזה 11 חולים, כל אחד מגבלותיו ומשאלותיו וציפיותיו.

הקבוצה תתנהל באמצעות Email's כפי שמתנהלת "קבוצת תמיכה MG באינטרנט" (לא בפורום) ולכן אני מבקש שכל מי שמוכן להצטרף ועדיין לא שלח את בקשתו ל- להיות חלק מהקבוצה ולקבל עדכונים על מה שקורה לעשות זאת ונצא לדרך.

כל אותם שפנו לכתובת ה Email יקבלו אינפורמציה ראשונה כבר היום.
    אני מקווה שהייתי מספיק ברור. ההתכתבות בנוגע לטיולים תהיה בין חברי הקבוצה בלבד ולא נטריד אחרים עם דוא"ל מיותר בנושא שאינו מעניין אותם.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "טיולים MG באינטרנט" -

הוספת תגובה

• הקמת קבוצת "טיולים MG באינטרנט" -

משה פיק
    09/11/2007

עד עתה הסכימו להיות בקבוצה, לשמוע , להתעניין ולהחליט בבוא היום אם יש בכוחם ורצונם לצאת לטיול משותף של חולי מיאסטניה - 14 חברים.
    לדעתי זה עדיין לא מספיק לארגן טיול היות והנפל באירגון תאריך, מקום, משך זמן וכו' מגיע למעלה מ- 60% כך שנמתין עד שיותר חברים ישתכנעו להצטרף.
    אם למישהו ישנה דעה שונה, זה המקום להשמיע את קולכם.

החברים שמואל ו- נתן שהסכימו להשתתף בעמצאות הפורום. שילחו לי את שמכם המלא וכתובת ה דוא"ל לכדי שתקבלו את האינפורמציה על התנהלות הקבוצה בדוא"ל.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו