מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות לשימוש בכמוסות להורדת משקלנסרין26/06/2010
שלום לכם ,
אני אישה בת 32 , הסובלת ממחלת מיאסטינה גראביס( חולשת שרירים ) , ונוטלת מס' תרופות ( פרידנזון 20מ"ג+אימורן 150מ"ג+גאסטרו+ויטמין D+ פרומידסטיגמין 30 מ"ג) ,
השמנתי הרבה בתקופה האחרונה מ- 62 ק"ג והיו- ק"ג 70 , גם שאופי עבודתי הינו משרדי רציתי לברר האם ניתן להשתמש במצבי באחד ממוצרי הפחתת המשקל , עם שילוב תפריט דיאטה נכון של חברת טבע...
אם תוכלו לסייע לי בבחירת המוצר המתאים אהיה מודה לכם ,
ותודה מראש ,
נסרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי הפחתת משקל
ד''ר אמיר דורי29/06/2010השאלה היא מה יש ב"מוצרי הפחתת משקל". רצויי לבדוק את המרכיבים ואז ניתן להתייחס לגופו של עניין.
לגבי דיאטה עצמה – תזונה מאוזנת היא דבר טוב בכל מיקרה, רצויי בייעוץ דיאטנית. פעילות גופנית משולבת שאינה גורמת להתשה גם היא טובה. אינני מכיר מוצר ספציפי שאני יכול להמליץ עליו.
יחד עם זאת, במצב של מחלה פעילה (אם אינך במצב מאוזן), מלווה בחולשה, יהיה קשה להתמודד גם עם חולשה שמלווה לעיתים דיאטה! רצויי לשים לב ולבצע בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בטבלות מינרלים וויטמינים ...
נסרין29/06/2010שלום לך ד"ר,
א. אני מודה לך על התייחסותך .
ב. יש כמוסות שמורכבות מ- תה ירוק וכרמיום( הנקראות טבליות ויטמיניםומינרלים), ובתוספת כמוסה שמורכבת מ-:
גלוקמנן+Lקרנטין+תמר הינדי . דיאטה שנקראת"DIET FOR LIFE", ברשת סופר פארם.
ג. לגבי מצבי הרפואי והתפקודי אני מגדירה את עצמי " כאשה מתפקדת" , שינוי משמעותי מלפני כשנה וחצי אשר היתה חולשה לאחר הלידה וחלפה ...(תודה לאל)..
ד. אני במעקב , ומתמידה לקבל את הטיפול בזמן ולא מפספסת ורק עודף המשקל מפריע לי .
האם שימוש בטבליות ויטמינים ומינרלים ובכמוסה הנוספת של גלוקמנן+קרנטין+תמר הינדי יתנגש עם התרופות שהיני נוטלת ????
ותודה מראש ,
נסרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינרלים וויטמינים
ד''ר אמיר דורי30/06/2010נראה לי שזה בסדר. בכל אופן, אם משפיע לרעה כמובן שתפסיקי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)