מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרי חפץ .פרי חפץ12/11/2007
שלום לכולם רציתי להתיאץ איתכם אני בת 26 חולה מיאסתניה כבר 3 שנים. אני שותה מסטינון 8 פעמים ביום אני מקבלת ערוי פעם בחודש הערוי האחרון שעשיתי בביח בלנסון בפתח תיקוה אני מרגישה שהוא לא עזר בזמן אחרון יש לי חולשה מאוד חזקה אני לא מצליחה לתפקד כדי ללכת אני נאחזת בכול דבר כדי לעמוד על הרגלים אני בוכה מרוב יאוש שאני לא מצליחה לעשות דברים אני מאוד מתוסכלת אני לא מתפקדת עם הילדים ועם עצמי אתיעצתי עם הרופא שלי בטלפון והוא רוצה שאני אתחיל סטרואידים 20 מילגרם פעם ביום ואני ממש פוחדת לפי מה שסיפרו לי שזה עושה המון דברים לא טובים מצד אחד אני רוצה להיות בריאה וחזקה בשבילי ובשביל המישפחה שלי ומצד שני אני מיואשת ומתוסכלת לפעמים יש מצבים שאני כבר מרימה ידים ולא רוצה להמשיך אלאה אבל אני חושבת רק על הילדים שלי רק הם מחזקים אותי בזכותם אני חייה כי הם לא הם ממיזמן לא הייתי נמצאת איפה שאני השאלה החשובה היא עם מישהו שותה סטרואידים ואם כן שיענה לי עם ממולץ לקחת את זה. המון תודה והרבה בריאות פרי חפץ ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים -
משה פיק13/11/2007שלום פרי,
הסיפור שלך נוגע ללב ואני מזדהה איתך,
אולם....... לבקשתך שמישהו ימליץ לך אם לקחת סטרואידים, זה לא מקובל בפורום הזה.
ההחלטה אם להשתמש בתרופה מסוימת או לא היא החלטה רפואית טהורה שאת צריכה לקבל בתאום עם רופא שלך.
הפורום הזה אינו פורום רפואי, הוא פורום לתמיכה ואינפורמציה ואינו מספק עצות רפואיות.
אף אחד מאיתנו אינו רופא ולכן אף אחד אינו מורשה ליעץ לך אם לקחת את התרופה או לא.
לימוד תכונות התרופה ו/או תופעות הלוואי שלה זה סיפור אחר ואם יש לך שאלה ספציפית שהיא אינה יעוץ רפואי אלא רצון לרכוש ידע לפני תשובתך לרופא . זה לגיטימי.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד
אלמוני13/11/2007מחר יהיה טוב יותר
אל תתיאשי!
המחלה נחקרת יותר לעומק עם השנים ותרופות יעילות ובטוחות הן רק עיניין של זמן
בינתיים תיהני מהילדים שגדלים ותנסי להיות כמה שיותר רגועה..
היי חזקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרואידים-
ערן משה13/11/2007נכון לסטרואידים תופעות לוואי מרובות, ונכונים דברי משה. גם אני בקושי עומד עם הרגליים וזה לא הדבר הקשה ביותר, אלא קשיי נשימה אני למשל נעזר במקל הליכה, ניתן להיעזר גם בהליכון ופשוט לעשות סדר יום, לקום בבוקר עם החלטות מראש מה צריך להיעשות ולהשתדל מאד לא להיכנס למרה שחורה ,שגם אני נמצא בה לעיתים, אבל החיים נמשכים ומרה שחורה מחמירה את מצבינו בכל מקרה. נצלי את השעות "הקלות יותר" ונוחיי בשעות הקשות.
אני מקבל 50 מ"ג סטרואידים ביום ואני מאד מקווה לרדת מזה ולהפסיק את זה מה שבנתיים לא קורה. תקראי באתרים על סטרואידים ותופעותיהן, זיכרי שלא כל תופעות הלוואי חלות על כולן, ואם בכל זאת רופאך ממליץ קווי שזה לתקופה קצרה ותקבלי טיפול אחר שיוריד אותך מהם.
הרבה אורך רוח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לערן מושה
פרי חפץ13/11/2007תודההמון בריאות פרי חפץ רבה לך ערן מושה על העזרה והתמיכה נקווה שהסטורידים יעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)