מישהו יכול להמליץ לי על תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו יכול להמליץ לי על תזונה
    me
    16/08/2010

משהו יכול להמליצ לי על תזונה וסטרואידים מה מותר מה כדאי מה אסור
    אספרסו שקשה לי לוותר עליו מותר לי?

אני בלי קשר מדריכה לארובי והתעמלות בונה עצם ,אני מאוד פעילה במים מאוד ואני יודעת שזה עוזר מאוד
    מה בקשר ליין אדום?אני שותה כל ערב כבר שנים לפחות 12 שנים
    כוס עד 2 לפעמים יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה

ערן משה
    16/08/2010

כשנוטלים סטרואידים עדיף לאכול דיאטת דלת מלח, משום שסטרואידים גורמים לצבירת מלחים ויצירת בצקות, כמו כן תיתכן עלייה בל"ד בשל אותן סיבות לערך.
    יין אדום עושה לך טוב, שתי לרוויה אך לא להגזים, יש האומרים שכוס ביום בריאה לחלוטין לכלי הדם, למרות שהיום יש מחקרים שמראים שאין ליין כל השפעה על כלי הדם, באם זה לא מתנגש לך עם המסטינון ולא עושה הרגשה לא טובה- יש המתלוננים על סומק בפנים בשתיית אלכוהול עם טיפולים שונים במיאסטניה כגון סטרואידים ואימוראן, אישית אצלי לפעמים כן משפיע על אפשטיביות המסטינון ולפעמים לא, לא מצאתי איזה סוג משקה בדיוק משפיע ואני מדבר על יין לבן או בירה, לשעתי בירה משפיעה עליי יותר.
    פעילות במים, מעולה, פעילות לבניית עצם מעולה במיוחד כשנוטלים סטרואידים, אבל זימי לב לא להתאמץ יתר על המידה בכדי לא להחמיר את המחלה, הכל במתינות ולפי תחושותייך, יש לפעמים נטייה כשיש שיפור לעשות דברים שהם מעט מעבר ליכולות הגוף ואז יש החמרה, היי קשובה לגופך ולא להגזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו