עזרה בבקשה!! מחפשת רופא מומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!! מחפשת רופא מומחה
    גלי
    25/09/2010

המיאסטניה גרביס ,אני אחרי ניתוח להסרת תימוס מחפשת מישהו הכי טוב שיש על מנת להחליט על המשך טיפול יש לי חלון הזדמנויות של שנה על מנת להשיג שיפור במחלה והייתי רוצה היוועץ עם נירולוג נוסף לפני שאני מחליטה.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא מומחה-

ערן
    25/09/2010

ראשית ד"ר דורי הוא רופא מומחה לנוירולוגיה. היום המטפלים במיאסטניה גראביס הם בד"כ נוירואימונולגים או נוירופיזיולוגיים. הראשונים מטפליםפ במחלות נוירולוגיות שנובעות מפגמים במער' החיסון כמו מיאסטניה, טרשת נפוצה ועוד, והשניים עוסקים בתפקוד העצב וזה כולל צומת עצב שריר שם המאיסטניה פוגעת.
    לא ניתן להמליץ על רופא בפורום המנוהל ע"י רופא אחר, ראשדית זה לא נימוסי ושנית לא אתי.
    את יכולה לפנות לקומונת מיאסטניה גראביס בתפוז אנשים, גם שם לא נוהגים בד"כ להביע דיעה כזו או אחרת על רופאים, לפחות רוב החולים, תוכלי לעלות שם את השאלה וכמובן להצטרף לקבוצת התמיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "חלון הזדמנויות של שנה"?

ילתא
    27/09/2010

מה זאת אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו